Musil trpí v nemocnici: TŘETÍ OPERACE ZLOMENÉ PÁTEŘE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Musil trpí v nemocnici: TŘETÍ OPERACE ZLOMENÉ PÁTEŘE!

Honza Musil.
Honza Musil. (Foto - Profimedia.cz, Instagram.com)

Nemůže si ani sednout, nefungují mu nohy a jejich rozcvičování mu působí velké bolesti. Po osudném pádu ze žebříku, při kterém si zlomil páteř, poranil devět žeber a propíchl plíci, trpí Jan Musil (51) jako zvíře. A Sedmičce přiznal, že ho v pražském Motole čeká další operace. 

Tři dny před Štědrým dnem v garáži lezl pro květináč, během sekundy se ale zřítil ze štaflí a pak už neví nic. Šest hodin poté, co si poranil páteř, ho lékaři operovali. Už dvakrát. Jenže krom bolestivé rehabilitace teď moderátor přiznal, že bude muset znovu na sál. „Ještě mě čeká pár lékařských úkonů, nějaká ta operace, tak mi musí držet pěsti,“ vzkázal statečně z nemocnice Motol, kde ho denně mučí náročným cvičením.



„Cítím se rozhodně líp. Je to teď jiné, než když člověk leží na JIP. Teď už je to zaměřené, což znamená léčba zničené páteře, žeber a plíce - na pohyb. Abych se otočil, neotočil, zvedl, nezvedl...“ popsal Honza, jak zápasí s vlastním tělem. Navíc si ani on nemůže být jistý, jestli mu budou nohy ještě někdy sloužit...

„To teď nikdo neví. Doktoři všeobecně nemají prognózy rádi, a tak to ani nechtějí říkat, ale každopádně se víc nedozvím dřív než za tři týdny, až budu moct páteř zatížit tím, že bych si mohl třeba sednout. Momentálně si sednout vůbec nemůžu - a to nemluvím o tom, že mi nefungují nohy,“ dodal Musil smutnou pravdu.

Musil oplakává sestru, žádnou ale neměl! Jak to Honza vysvětlil? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
gaysknirem
22. 1. 2019 • 16:17

Co všechno ještě

gaysknirem
22. 1. 2019 • 16:13

oprava: TGM / Masaryk/

gaysknirem
22. 1. 2019 • 16:05

Možná,že těžký úděl dostávají ti, kteří mají za =ukolse někam posunout,mají se zamyslet.... Nevím, dost přemýšlím o víře. UGM měl také"problémn s vírou, a hodnqě "hledal",a došel k tomu, že se stal věřícím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.