Kateřina Macháčková: V zajetí rodového prokletí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kateřina Macháčková: V zajetí rodového prokletí?

Z písemné pozůstalosti svého otce režiséra Miroslava Macháčka sestavila Macháčková kritiky chválenou knihu
Z písemné pozůstalosti svého otce režiséra Miroslava Macháčka sestavila Macháčková kritiky chválenou knihu (Ilona Sochorová, Holky z kalendáře a Divadlo ABC)

Herečka Kateřina Macháčková (69) sice do vínku dostala po svém otci Miroslavu Macháčkovi (†68) nesporný talent, který proměnila v divadelních i filmových rolích. Ale zdědila po něm bohužel i tísnivé psychické stavy.

Její vztah se slavným tátou, hercem a režisérem Miroslavem Macháčkem, nebyl nikdy jednoduchý. Herečka přiznala, že si k sobě cestu hledali jen těžko, on byl komplikovanou osobností i mimo rodinu, a není žádným tajemstvím, že ho jeho povaha dostala až do psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Ačkoliv Miroslav Macháček nebyl ideálním tátou, přesto Kateřina Macháčková přiznává, že s ním má i něco společného: „Já se velmi trápím,“ odpověděla na otázku, jestli trpí stejně jako kdysi její otec pro týdeník Sedmička. „Trápím se vším včetně absolutních blbostí,“ přiznává herečka společný povahový rys.

„Je to tak, že vždycky, když se něco vyřeší a překoná a já zjistím, že to bylo banální a že se vlastně nic nestalo, zase najdu další, ještě daleko větší kravinu a trápím se. Je to zakódovaná povaha,“ připustila sebekriticky Kateřina Macháčková, kterou pochybnosti o sobě samé prý deptají stále, i když s tím už v současnosti umí pracovat lépe. A stejně jako její táta, i ona své fóbie plaší vysokým pracovním nasazením.

Takhle herečka Kateřina Macháčková vzpomíná na svého otce: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tmspetr
13. 4. 2019 • 13:54

=--Najděte nahé ženy ve vašem městě zde : Ej.Uz/Zeny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.