Karel Gott zrušil oslavu 80. narozenin: Myslí na kolegy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott zrušil oslavu 80. narozenin: Myslí na kolegy!

Karel má nebezpečně oslabenou imunitu.
Karel má nebezpečně oslabenou imunitu. (Foto: archiv D. Gottové, T. Tolkki)

Pořádně zdrtil své fanoušky! Karel Gott (79) totiž zrušil plánovaný narozeninový koncert v pražské O₂ areně, kde s nimi chtěl oslavit své nadcházející 80. narozeniny. Proč to ale udělal tak dlouho dopředu? A co bude s jeho dalšími koncerty?

„Oslabená imunita panu Gottovi nedovolí zapojit se naplno do příprav koncertu tak, jak by si to ideálně představoval a jak je jeho zvykem,“ stojí v oficiálním prohlášení Gottova managementu.

Dal na lékaře
„Proto se po dlouhém rozmýšlení a na základě konzultací s lékaři rozhodl již nyní zrušit červnový koncert ke svému jubileu. Nechce totiž zklamat své příznivce tím, že by hrozilo odložení koncertu těsně před jeho konáním,“ dodala zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Myslí na kolegy
Dalším důvodem, proč zpěvák odpískal dlouho připravovaný koncert, který také měla natočit jedna z televizí, jsou gratulanti, kteří mu měli v O₂ areně zazpívat. „Nechce blokovat pracovní program svým kolegům, které v průběhu podzimu oslovil s přáním, aby se koncertu zúčastnili a zapojili se do programu podobně, jako u předešlých kulatin,“ stojí také v prohlášení. Karlova manželka a zároveň manažerka Ivana Gottová (42) už všem nasmlouvaným hostům poslala omluvnou zprávu.

Vzkaz fanouškům
Mistr má do léta nasmlouváno hned několik koncertů. Bude je rušit také? „Pan Gott se bude snažit dostát doposud potvrzeným závazkům,“ vzkázal fanouškům management.

Karel Gott na premiéře pohádky, v níž hraje s dcerami: Jak byl spokojený?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xcarodejka
19. 1. 2019 • 11:49

Priorita je být co nejdéle naživu a vidět dospívat své dcery.... mohou ho potřebovat nejen zmateriálních důvodů , a nebo právě z důsledků stávajícího materiálního nadstandartu. Asi by měl vystupovat jen pod širým nebem, ne v uzyavřených prostorách, kde je hodně lidí. už i dcery jsou riziko, že přinesou viry ze školy, ap.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.