Babišovy problémy na cestách: Linii si hlídá jen stěží | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Babišovy problémy na cestách: Linii si hlídá jen stěží

Andrej Babiš
Andrej Babiš (Foto Blesk - Tonda Tran)

Nečekané problémy řešil na návštěvě Thajska premiér Andrej Babiš (64, ANO). Ten se totiž snaží shodit přebytečná kila. Jenže ouha. Na státních večeřích nebo obědech si jde hlídat linii jen těžko. 

Předseda vlády navíc poukázal i na další problém, se kterým se setkal v luxusních hotelech. „Na pokoji nemám digitální váhu,“ postěžoval si. V nabitém programu, kdy v Thajsku jednal o prodeji pušek i dovozu rýže, si jen stěží najde čas, přesto se o hubnutí snaží. „Nevypadá to, protože jsem neměl moc času cvičit, takže se budu snažit. Hlavně abych nepřibral, to je důležité,“ dodal. Babiše ještě čeká na jeho asijské cestě návštěva Indie, kde bude chtít jednat o byznysu. Ostatně stejně jako v Thajsku a předtím v Singapuru.

Babiše v Královském paláci v Bangkoku zuli. Narazil i na české turisty:



Přečtěte si
blamal
18. 1. 2019 • 11:40

Opravdu obohacujici sdeleni. Bures at si hlavne hlida svoji bajnou lhavost. Hnusna diagnoza - u predsedy vlady alarmujici.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.