Válka sexy hereček z Modrého kódu! O co jde?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Válka sexy hereček z Modrého kódu! O co jde?!

Eva Burešová
Eva Burešová (Instagram)

Nikdo už ani pořádně neví, která z nich začala. Mezi herečkou Evou Burešovou (25) a sexy komparzistkou Simonou Hráškovou (29) z Modrého kódu ale padají samá ostrá slova a drsné pomluvy.

Jediné, na čem se shodují, je to, že se na place sotva potkaly. Kafe z cateringu spolu ale očividně nepopíjely. „Začala o mně psát lži, že mě přistihla na záchodech, kde zvracím a beru projímadla, abych byla takhle hubená. Jsou to nesmysly,“ tvrdí napadená Burešová, za kterou se postavili i fanoušci a schytali za to salvu nelichotivých zpráv. Všechno podle seriálové sestřičky Petry Horváthové začalo ve chvíli, kdy dostala vyhazov blonďatá komparzistka.

Zákeřná msta?

„Byla neschopná, tak mi to řekli i na produkci Modrého kódu, protože nedokázala pracovat, a ona si to vzala strašně osobně a začala vyprávět lži,“ sdělila Burešová primáckému Top Staru s tím, že si měla brát do úst i Sabinu Laurinovou (46). Deníkem Aha! oslovená komparzistka ale tvrdí, že Burešová se snaží škodit naopak jí. „Eva o mně mluví a lživě popisuje, jak jsem neunesla vyhazov z Modrého kódu. Sama jsem chtěla skončit z důvodu, že jsem neměla čas skloubit to se zkouškami v divadle a s prací, kde jsem vydělávala hezké peníze,“ řekla Aha! Simona.

Sprosté zprávy

Bývalá hvězda Tváře o ní prý šíří smyšlené domněnky. „Slečna, která jí dělala fanklub na Instagramu, ho zrušila a udělala fanklub pro mě. Viděla jsem zprávy, kde holkám píše, ať mě nepodporují, a nějaké další sprosté zprávy... Nechápu, že ona, která je matkou ročního syna a určitě má hodně práce, má čas a energii řešit takové věci být nenávistná,“ dodala Simona.

Na hranici kyberšikany

Konflikt se rozhořel přes Eviny fanouškovské stránky. „Dvě mladé slečny, které mají na Instagramu fankluby k seriálu, ve kterém hraji, se zachovaly neuvěřitelně nechutně. Je to na hranici kyberšikany a já takové věci nepodporuji,“ oznámila prostřednictvím své sociální sítě herečka a pohrozila jim i soudem. Deníkem Aha! oslovená protistrana ale tvrdí přesný opak.

 Eva Burešová z Tváře: Lascivní taneček v rozkroku nového muže?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
17. 1. 2019 • 13:14

Budu se muset na Modrý kód dívat více, pořád mi uniká, že jsou tam sexy herečky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.