Verešová se stahuje do ústraní: Je mi to líto... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Verešová se stahuje do ústraní: Je mi to líto...

Andrea Verešová má s večírky utrum.
Andrea Verešová má s večírky utrum. (Foto herminapress.cz)

Modelka Andrea Verešová (38), která bývá obvykle ozdobou všech prestižních akcí a večírků, má tento rok smůlu. Ač nerada, zůstává doma.

Nešťastný výraz ve tváři, otejpované koleno, a modelka v posteli. Namísto snímku v dokonalém outfitu zveřejnila na sociální síti Andrea Verešová právě tento smutný obrázek. Na dotaz Blesku, co se stalo, odpověděla, že si při zimních radovánkách přivodila úraz. Před dvěma týdny ji totiž při lyžování vyskočilo koleno. Andrea před lety prodělala vážný úraz, kdy si přetrhla kolenní vazy. Na svahy proto nemůže vyjíždět bez ortézy.

 

„Je to tak, opět nevydrželo koleno. Bez ortézy na lyže nesmím vstoupit, jenže jsem si ji málo utáhla a bylo zle!“ posteskla si modelka Blesku. „Zatím jsem u lékaře nebyla, ale půjdu. Sice se to nehorší, jenže ani nelepší,  a je to nateklé. Musím proto zůstat v klidu a na podpatky můžu na nějakou dobu zapomenout. Zrušila jsem všechny společenské akce, protože bych to na jehlách nedala. Mrzí mě to, jenže zdraví je přednější,“ konstatovala smutně Andrea, jež si úraz přivodila jako „na potvoru“ akorát před plesovou sezónou.

V tomto měla v plánu letos Andrea Verešová lyžovat:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
16. 1. 2019 • 18:26

Ježíšmarjá, nějaká Slovena zůstala v posteli . Co budeme dělat?

vigela
16. 1. 2019 • 18:22

Aspoň nebude exhibovat v kombinézce za milion. (Nezávidím; jen ji nemusím.)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.