KOMPLEXÍČEK? Kraus krutě "odpravil" někdejší lásku před celým národem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

KOMPLEXÍČEK? Kraus krutě "odpravil" někdejší lásku před celým národem

Jan Kraus nenechal na exmanželce nit suchou!
Jan Kraus nenechal na exmanželce nit suchou!

„Já jsem udělal, já zařídil, já jsem říkal, ona kecá, já živil rodinu!" Zhruba takhle v kostce lze shrnout počínání Jana Krause (65), když si na rudý gauč posadil exmanžellku Janu Krausovou (64). S herečkou přitom tvořili pár do roku 2006. 

Do Jany Krausové si moderátor rýpl hned při jejím příchodu na scénu. Popřál jí sice všechno nejlepší a předal pugét, obratem si však neodpustil uštěpačnou poznámku: „My jsme ale doma kytky nikdy neměli." Hned potom se ztrapňování expartnerky rozjelo naplno. Jan Kraus totiž pustil obecenstvu ukázku ze seriálu Velké sedlo, kde si podle něho zahrála pouhou roli "vodoměrky". „Tam jsem toho moc nenamluvila, to je pravda," špitla herečka rudá až za ušima před rozchechtaným publikem.

Období jejich manželství pak Kraus nazval rovnou hladomorem, protože si museli vydělávat výrobou keramických plastik a jejich nelegálním prodejem. Šokovanou Janu přitom národu prezentoval jako zcela nepoužitelnou hostitelku! „K nám chodily návštěvy, který zásadně nic nedostaly. Ty tam byly na sucho," ťal do živého bez uzardění herec. Korunu všemu ponižování pak nasadil větou, že to byl především "ON", kdo na ni měl ten zásadní a dominantní vliv: „Kdy jsem tě vytáhl z davu..."



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.