Těhotná vévodkyně Meghan: Promluvila o termínu a pohlaví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná vévodkyně Meghan: Promluvila o termínu a pohlaví!

Těhotná Meghan Markle už se zakulacuje.
Těhotná Meghan Markle už se zakulacuje. (profimedia.cz)

Zatímco Británie se postupně připravuje na příchod dalšího královského potomka a sázkaři mají plné ruce práce, vévodkyně Meghan (37) a princ Harry (34) o svém prvním dítěti příliš nemluví, až do teď!

Rychle zvětšující těhotenské bříško Meghan vyvolalo spekulace, že vévodkyně porodí již v únoru. Avšak vyjádření nastávající matky při setkání s místními v Birkenheadu tuto informaci vyvrátilo.

Vévodkyně se fanouškům svěřila, že je v šestém měsíci a termín porodu tak připadá na duben, možná začátek května. Místní fanoušci se neostýchali a zvědavě se vyptávali i na pohlaví děťátka. „Zeptala jsem se jí, jestli čeká holčičku, nebo chlapečka, a ona řekla, že neví,“ svěřila se magazín Hello! dívka.

Zdá se tedy, že si nastávající rodiče rozhodli pohlaví miminka nechat jako překvapení. Meghan již od začátku oznámení těhotenství září štěstím a neustále rozdává úsměvy. Nastávající role maminky jí očividně prospívá.

 Kate a Meghan na Wimbledonu:

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.