Šafářové slova o bestiích: PRAVDA VYJDE NAJEVO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářové slova o bestiích: PRAVDA VYJDE NAJEVO!

Začal si po rozchodu Plekanec s Šafářovou?
Začal si po rozchodu Plekanec s Šafářovou? (Profimedia.cz)

I když Tomáš Plekanec (36) si stojí za tím, že jeho vztah s Lucií Šafářovou (32) začal až poté, kdy s Lucií Vondráčkovou (38) společně podepsali rozvodové papíry, stejně mnohým vrtá hlavou, jestli důvodem rozpadu manželství nebyla právě tenistka. Ta konečně promluvila!

„Nejsme žádné bestie,“ uvedla pro časopis Reportér, kde se na toto téma obsáhle rozpovídala. Její svědomí je v tomto ohledu prý čisté. „Potkala jsem člověka, který má svůj vztah vyřešený, ukončený, jenom není rozvedený. Samozřejmě mě netěší, že mě někdo vnímá jako osobu, která rozvádí manželství s dětmi, ale co s tím můžu udělat,“ povzdechla si.

 Dokonce i její partner Tomáš Plekanec se prý strachoval, jestli za takových okolností chce ještě v jejich vztahu pokračovat. „Byly chvíle, kdy se mě Tomáš ptal: Chceš tohle podstupovat, máš to zapotřebí? A já na to: Hele, už v tom jsem, máme se rádi, a navíc si pořád myslím, že pravda vyjde najevo a my dva nebudeme vnímáni jako nějaké bestie. Ony tyhle komplikace časem utichnou,“ svěřila se Reportéru tenistka.

Ta ještě dodává, že se s Tomášem blíže poznali v létě a zašli spolu na rande. „A někdy u druhého rande už se strhla mediální vlna,“ řekla Lucie Šafářová, která kvůli lásce dokáže čelit i stinné stránce jejich soužití.



Přečtěte si
AliAlice
20. 1. 2019 • 20:06

DWEI...

DWEI
19. 1. 2019 • 11:24

Slečno Šafářová na nenávistné projevy kašlete! Nejste zdaleka jediná,které se to přihodilo a když kdokoliv potká někoho s kým je mu doopravdy hodně dobře, tak to je výhra!!! Život je příliš krátký na to, aby člověk žil v něšťastném a nefunkčním svazku. Vondrlovic rodina je šílená a hodně zla rozdmýchávají právě oni!!! Z dcerunky se snaží udělat svatou a z Tomáše lotra

-bello-
16. 1. 2019 • 00:10

borka30 ptáš se jakým právem setřela Slovenu ? Odvetným právem ! Když v cizí zemi haníš její občany je to divný. A Slováci vážně nejsou naši bratři, jak ti někdo nakecal. Jsou cizí. V každom prípade nech rozpráva po česky, keď chce diskutovat na českom fóre o Češích, ťava

-bello-
15. 1. 2019 • 23:52

fany22 xsedmikraska si naběhla na vidle

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.