Velitel ponorky: Má padáka za 10 prostitutek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velitel ponorky: Má padáka za 10 prostitutek

Travis Zettel už není kapitán.
Travis Zettel už není kapitán. (Foto Pentagon)

Noci na ponorce mohou být trudné, ať se US Navy o své námořníky stará sebelépe. A zjevně se stesky nevyhýbají ani těm nejlepším. Po vřelém lidském dotyku zatoužil i velitel ponorky USS Bremerton, kapitán Travis Zettel.

Když nejstarší ponorka amerického námořnictva kotvila na Filipínách, vyrazil si kapitán trochu »vyhodit z kopýtka«. Asi aby dohnal ztracený čas, vzal to ve velkém. Jenže ho to stálo místo. „Na hotel si objednal 10 dívek,“ stojí v dokumentech z vyšetřování. Někdo ze spolubojovníků ho totiž napráskal! Dál se kapitán podle donašeče předváděl „s provokativně oblečenými ženami před hotelem“. Podobně se prohřešil ještě další námořník, ovšem „promenování se se třemi místními ženami“ nevedlo k přísnějšímu trestu, vyšetřování ukázalo, že to nebyly »profesionálky«. Zato kpt. Zettel přišel o loď a frčku, zatím ho přeřadili na souš. Aspoň to bude mít blíže k ženám...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.