Hvězda seriálu Strážmistr Topinka: Musela spát v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda seriálu Strážmistr Topinka: Musela spát v autě!

Vyčerpání na sobě Jenovéfa Boková nesměla dát znát.
Vyčerpání na sobě Jenovéfa Boková nesměla dát znát. (Foto: ČT, ara)

Po tomhle natáčení by se mohla přihlásit do reality show v divočině, na které zbohatl její přítel Martin Složil (30). V novém seriálu ČT Strážmistr Topinka Jenovéfa Boková (26) přes den drkotala zimou zuby na palce, večer uléhala do auta, kde po natáčení přespávala. 

„Bylo to velmi náročné. Vzhledem k tomu, že jsem měla i hodně práce mimo Strážmistra Topinku, dojížděla jsem do Beskyd klidně i třikrát týdně, tam a zpět čtyři hodiny,“ zavzpomínala herečka. Přestože ve třináctidílném seriálu, navazujícím volně na Doktora Martina, dostala jednu z hlavních rolí, podle informací Aha! z nepochopitelných důvodů místo na hotelovém pokoji přespávala na parkovišti.

Dobíjela ji příroda
„Kolikrát jsem spala jen v autě a šla rovnou na plac. Ale ta příroda je tak nádherná, že mě to nabilo a dala jsem to. Když jsem mohla zůstat na týden a měla jsem i den volna a šla se projít, tak to byly velmi krásné chvíle,“ svěřila se Jenovéfa. Přitom zrovna v Beskydech se počasí s herci nemazlilo a většina jejích kolegů byla ráda, když po něm zalezla do tepla.

Rozmary počasí
„Máte točit jaro a doopravdy je listopad a proprší celý den, je vám zima a vy musíte dělat, že jste zamilovaní. Takových scén tam byla spousta,“ prozradila herečka, že si s nimi počasí hrálo. Na promrzlé noci v autě musela před kamerou zapomenout – hrála totiž věčně usměvavou a pozitivně naladěnou pošťačku Lucii, do které se zamiluje strážmistr Topinka v podání Roberta Mikluše (36).

Jenovéfa Boková promluvila o práci snů zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.