Eva Decastelo (40) po alergické reakci: Druhý kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Eva Decastelo (40) po alergické reakci: Druhý kolaps!

Eva podruhé během týdne skončila v nemocnici.
Eva podruhé během týdne skončila v nemocnici. (Profimedia)

Pouhých 48 hodin po podepsání reversu, musela znovu vyhledat lékařskou pomoc. Eva Decastelo (40) po těžké alergické reakci na mák, kdy otekla, že ani nemohla dýchat, se vrátila velmi rychle do práce. A to se jí vymstilo.

V noci z úterý na středu bojovala o život, když zhltla solné brambůrky, netušíc, že je v nich mák. Otekla tak, že ji ani lékaři v nemocnici v Blansku nepoznali. V kritickém stavu ležela na JIP, a jakmile se jí ulevilo, ve středu odpoledne podepsala revers, aby odehrála představení Hledám milence, zn.: Spěchá!.


Ale ani ve čtvrtek večer si neodpočinula. V Brně moderovala módní přehlídku k 20. výročí tvorby návrhářky Gábiny Páralové. „Měla jsem to dlouho dopředu nasmlouvané a nechtěla jsem to rušit. Našli mi spolumoderátora, abych celý večer netáhla sama,“ svěřila deníku Aha! Decastelo ještě před přehlídkou. A zvládla to na jedničku. Moderovala tak, že by nikdo nepoznal, že před dvěma dny bojovala o život.


To Eva pocítila na vlastní kůži večer, nebylo jí dobře. „Večer mě vezla kamarádka domů a byla jsem na kapačkách v nemocnici. Ten adrenalin v práci mě vybičuje, že vydržím. No a pak...“ přiznala moderátorka, která celý pátek odpočívala. „Jsem doma, mám prášky a jenom spím,“ dodala.

Na video s Evou Decastelo se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.