Plekanec přitvrdil: Na Vondráčkovou vyslal drsnou ženskou sestavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plekanec přitvrdil: Na Vondráčkovou vyslal drsnou ženskou sestavu!

Plekancovy trumfy v rozvodové bitvě s Vondráčkovou: Povolal ženskou armádu!
Plekancovy trumfy v rozvodové bitvě s Vondráčkovou: Povolal ženskou armádu! (M. Beránek, Facebook)

Tomáš Plekanec (36) rozhodně nechce rozvodové klání s Lucií Vondráčkovou prohrát (38). Na svoji obranu proto do boje vyslala rovnou celou armádu žen.

I když doposud spoléhal při bitvách na ledě především na chlapy, v civilním sporu s manželkou do boje povolal hned tři dámy. A i když jsou příslušnicemi něžného pohlaví, umí se k soudním tahanicím postavit pěkně tvrdě. Všechny patří mezi respektované a ostřílené právničky.

Jde o hodně

Zatímco v Česku hokejistu v soudním sporu zastupuje Lenka Radoňová (50), v Kanadě, kde se Lucie Vondráčková rozhodla vybojovat astronomické „odstupné“ ve výši 119 milionů a dále pak měsíční výživné – rovněž pro sebe – ve výši půl milionu korun, se za něj podle verze Blesku postaví hned dvě právničky a zároveň rodačky z Montrealu – Brigitte Garceau (54) a Natacha Calixte. Hlavní roli má pak sehrát usměvavá černoška Natacha. „Plekanec má novou advokátku, vysokou, krásnou černošku, podobnou Michelle Obama,“ prozradil Blesku zdroj z Kanady. Obě kanadské advokátky přitom patří do stáje renomované advokátní kanceláře Robinson Shepard Shapiro.

City musí stranou

I když si Natacha v soudních tahanicích umí jít za svým, prý má ale silné sociální cítění. „Na začátku kariéry jsem se často cítila hrozně provinile, když jsem klientům, mnohdy z rozvrácených rodin, předkládala šek za mou práci,“ přiznala. „Časem jsem ale přišla na to, že se člověk nemusí cítit špatně za to, že kvalitně odvádí svou práci,“ připustila v rozhovoru. Pokud pomůže Tomáši Plekancovi, jistě nebude litovat vůbec!



Přečtěte si
fido2
14. 1. 2019 • 18:57

Vondrajdo bojuj, puk tolik milionů nepotřebuje. To si lidstvo váží puka, který jezdí po ledu.

minalepa
14. 1. 2019 • 16:12

A má k tpmu důkazy, Vy jste je viděl. Ne. Ale důkazy o tom, že Plekanec tose Šafářovou táhl od léta 2017,, tedy rok, když podával žáfost o rozvod. Vy byste svému partnerovi toto tolerovala, i tp, že byli spolu na tajné dovolené, aky se Lucie V. starala o syny. Asi byste se bránila, kdyby ještě k tomu dělal takové obstrukce. Plekanec je kolenovrt, šmejd a špína. tady je odkaz: https://www.rds.ca/videos/tennis/wta/coupe-banque-nationale-tomas-plekanec-partisan-attentif -pour-lucie-safarova-wta-3.1242350

fany22
14. 1. 2019 • 12:45

Pane Englere, požadavky na odstupné , které vyžaduje manželka, byly zveřejněny právníky obou stran, takže jasno je, žádné pochybnosti nejsou. A s tou nevěrou - Plekanec je přesvědčený, že tam z její strany byla, tak tam asi nějaké důkazy, indicie nebo třeba i přiznání budou. To je jejich věc. Ale on snad na ní žádné peníze nežádá, nebo se mýlím?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.