Vondráčková se brání jako lvice: ADOPCE! Na tahu je Plekanec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková se brání jako lvice: ADOPCE! Na tahu je Plekanec

Vondráčková s Plekancem svádí bitvu o stamiliony!
Vondráčková s Plekancem svádí bitvu o stamiliony! (Foto ara)

Klidný rozvod Lucie Vondráčková a Tomáš Plekancem rozhodně nezažijí. Budoucí exmanželé si totiž neustále hází klacky pod nohy a vymýšlí nejrůznější finty, jak tomu druhému znepříjemnit život. V Kanadě se momentálně projednává předběžné slyšení a předběžné opatření a také vyplouvají na povrch informace z jejich sdílené domácnosti.

„Včera byl na předběžném slyšení věcně a místně příslušným kanadským soudem určen termín k jednání ve věci tzv. návratové žaloby podané panem Tomášem Plekancem,“ sdělila 8. 1. 2019 Blesku právnička Tomáše Plekance. Kromě této skutečnosti vyšlo najevo i to, že Vondráčková asi nebyla zrovna skvělou hospodyňkou. „Pan Plekanec hradil náklady na tři domácí opatrovnice dětí, uklízečku, nákup hotového jídla a restaurace, neboť domácí vaření nebylo praktikováno,“ uvedla již před časem hokejistova právnička Lenka Radoňová.

Vondráčkovou toto tvrzení určitě nenechalo chladnou, a tak přišla s vysvětlením. „Ne, opravdu kluci nikdy žádné full-time chůvy neměli. Proto bylo tak fajn, když se za námi dvakrát v roce stavila matka Tomáše nebo moje máma. Pokud jsem na sportovním kroužku s jedním z kluků, pomáhá mi s tím druhým naše paní Edna. Což je taková naše adoptovaná babička,“ řekla zpěvačka webu Super.cz

 Lucie Vondráčková dostala předčasný dárek k Vánocům. Čím ji potěšili fanoušci? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Leonie
12. 1. 2019 • 11:44

Píšete "aby nemusel rodinu vyplatit podle svých adekvátních příjmů". On nevyplácí rodinu. Vyplatit chce Lucie, jako bývalá manželka. S dětmi se on nerozvádí. Na ně je ochotný platit mnohem vyšší výživné, než stanoví zákon. Dopřát jim vše, co potřebují. Své děti miluje. Pokud by byla pravda, že by Lucii byla zablokována kreditka, bylo by to nejspíš z důvodu, že mu "vybílila" bankovní účet. Plekanec má chytré právníky, neudělal by nic, co by poškodilo jeho a jeho děti.

fany22
12. 1. 2019 • 08:41

O dvouměsíčním výpadku peněz žádné prodrobnosti nevím , tak se k tomu nebudu vyjadřovat. Ale je mylná teze, že on opustil ženu kvůli milence, a tudíž jsou následné kroky Lucie v pořádku a omluvitelné. Nejsou, Lucie se čestně nechová.

Leonie
12. 1. 2019 • 02:49

V září 2016 byl šťastný, jelikož manželka omezila kariéru a více se věnovala rodině. Jenomže pár měsíců poté rozjela kariéru jako divá. Byly zprávy, že se velmi zlobila za ten jeho rozhovor a měli krizi. V prosinci jí "půjčil" 200 tis.CAD na film, aby se mohla realizovat a doma byl klid. Nemůžete hodnotit představy člověka o domácím uspořádání. Každý jsme jiný. Tomáš si velmi váží svých rodičů a má rád model své rodiny, ve které vyrůstal. Pokud má Lucie jiný model, je to neslučitelné. Neznamená to, že on je špatný. Lucie slibovala, že se usadí a nesplnila to. Ona se tvářila jako ta přizpůsobivá, ale nebyla. Pokud jí takový život nevyhovuje, může si najít někoho jiného. A svalovat vinu na Šafářovou za rozvod je naprosto nefér. POKUD V ŽIVOTĚ POTKÁTE NĚKOHO, KOHO SI VÁŽÍTE, RESPEKTUJETE HO, ČTETE PODOBNÝ KNÍŽKY A JEŠTĚ VÁS DOKÁŽE ROZESMÁT TAK, ŽE VÁS BOLÍ BRÁNICE, TAK SE RADŠI OPRAVDU PO BOKU TÉ OSOBY USADÍTE. ČEKÁNÍ NA NI TOTIŽ MŮŽE NĚKDY TRVAT I TŘICET LET.

amber15
12. 1. 2019 • 01:49

Važena Leonie,,co vy dokazete vyplodit za hlouposti,je az neuveritelne. Ona se musela vzdat kariery,ona mela byt zenou v domacnosti,ona mu neposkytovala sex atd. Jak to muzete vedet. On Vam to snad septal do ouska. Lucie je normalni zena,,doma s detmi je uz 6 let a kdo ma urcite vzdelani,ambice,tak mi verte,ze za sest let toho tomu panovi venovala az dost. To nejdulezitejsi,dva nadherne kluky,o ktere se stara urcite dobre. Kazda zena,ktera ma nejakou profesi,se rada k ni vraci. Ale pan hokejka,jelikoz je typ muze majetnickeho,ktery chce mit zenu doma,ovsem hlavne proto,protoze je nesmirne zarliva. Pokud jste zenska s detma a ja o tom pochybuji,tak temer kazda zena se vraci do prace a rada. Vy vite,ze mu slibila,ze prestane pracovat? Cetla jsem rozhovor hokejky z r.16,kde mluvil chlap,ktery je v manzelstvi spokojeny,Lucie se o ne dobre stara a ma ji moc rad. Clanek lze dohledat. Ze se zamiloval do jine,to se stavsa,ze neplati urcene vyzivne jde mimo zakon,ze se ji tak hnusne msti,je naprosto nepripustne. Uz tech kecu nechte,protoze co prispevek,to blabol. Najdete si chlapa a nebudete mit tolik casu se zabyvat hloupostma. Mam v rodine hrace extraligy. Naprosto funguji v pohode. On hraje hokej,ona pracuje v cestovce,maji dva kluky a jde to. Ono jde vse,dokud se jeden nerozhodne odejit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.