Bolestná zpověď Postlerové: Ani více času nepomůže! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bolestná zpověď Postlerové: Ani více času nepomůže!

Simona Postlerová
Simona Postlerová (Foto: Blesk)

Jsou to dva roky, co Simoně Postlerové (54) zemřel milovaný manžel Zdeněk Hráška (†62). I přes čas, který uběhl, smutek ze ztráty člověka se ale za tu dobu nijak výrazně nezmenšil. Říká se, že čas léčí rány, to ale v případě herečky neplatí.

V posledních letech si herečka prošla velmi bolestivými situacemi. Syn onemocněl nevyléčitelnou nemocí a její manžel bojoval s rakovinou, ta ho připravila o oko. Se svou nemocí bojoval ze všech sil a vyhrál. Rakovina se ale vrátila, tentokrát už v plné síle napadla játra. Než se z toho Postlerová dokázala vzpamatovat, její manžel nemoci podlehl, zemřel jí v náručí.

V těchto těžkých chvílích jí oporou byl její syn a dcera, a právě díky nim se jí podařilo tíživou situaci zvládnout. Na manžela herečka myslí stále, dokonce mu s dětmi nechávají místo a prostírají i pro něj při štědrovečerní večeři. „O Vánocích jsme na manžela vzpomínali. I když my na něj vlastně vzpomínáme pořád, ale v tenhle čas je to intenzivnější,“ řekla Postlerová týdeníku Sedmička.

Odchodem svého manžela se herečka stále trápí, ani čas, který mnoha lidem pomůže v těchto těžkých životních situacích, nepomohl. „Čas může něco trošku zahojit, ale spíš v úvahách o tom fenoménu smrti. Ale ne, že by tu ránu hojil. To nemůže zahojit,“ řekla herečka týdeníku.

Přes bolest, kterou si v posledních letech prošla, neztrácí optimismus a dokáže si stále užívat života. „Radost mi dělají určitě děti a práce. Vlastně si čím díl víc uvědomuji, jak moc ji mám ráda. Mám moc hezké role a dostávám moc hezké pracovní příležitosti, což mi dělá radost. Protože skrze ty věci a role jdu i do sebe, je to pro mě taková terapie,“ svěřila se týdeníku Sedmička Postlerová.

Vánoce Simony Postlerové: Prostřu i pro zesnulého manžela 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
2. 2. 2019 • 16:00

Moc Simoně Postlerové rozumím, také mi před dvěma roky zemřel manžel, moc mi chybí, ani ten čas to nemírní. Tisíckrát Proč, tisíckrát Proč tu nejsi se mnou . Když jste měla skvělého manžela o to vše je to horší. Snažím se žít dál, ale je to těžké a zcela jiné.

vigela
2. 2. 2019 • 15:10

Jmenoval se Hrášek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.