Nečas junior se nepotatil: Místo pupku »pekáč buchet« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečas junior se nepotatil: Místo pupku »pekáč buchet«

Petr Nečas
Petr Nečas (E15 Eduard Erben)

Podobné oči, výška a barva vlasů. To jsou věci, které Tomáše Nečase (28) s jeho otcem, někdejším premiérem Petrem Nečasem (54, exODS), spojují po fyzické stránce. Kvůli své práci uměleckého designéra si mladší z Nečasových synů nechává říkat Garcy, a kdyby si s tátou stoupli vedle sebe v plavkách, ani tehdy by možná nikdo nepoznal, že k sobě patří...

Ten pohled u mnohých vyvolal salvy smíchu, u jiných návaly soucitu. Jiní z nás, kteří si také rádi dají »do nosu«, se v snímku prostě a jednoduše poznali. V jednom z nejlevnějších italských letovisek Rosalina Mare v létě roku 2011 tehdejší premiér Petr Nečas odhodil seprané tričko a na pláži odhalil své tělo. Od šortek nahoru se mu rýsovalo pořádné bříško. O genech to asi není. Mladší z jeho synů, skrývající se pod pseudonymem Tom Garcy, je – co se tělesných proporcí týče – pravým opakem.

Sledujte můj pekáč

„Pod značkou Garcy se odehrává můj veřejný život, veškeré pracovní projekty. Navíc tak vystupuji v médiích, kam občas píši články ze svého oboru,“ vysvětloval magazínu Pátek LN v roce 2015 Nečas mladší svoji přezdívku. Mladík se úspěšně živí designem a grafikou a mimo jiné na svých webových stránkách radí, jak být fit. V pubertě totiž při výšce 197 centimetrů vážil jen 70 kilo a rozhodl se s tím něco dělat. „Kost a kůže už dávno nejsem a podávám výkony, o kterých se mi dříve jen snilo,“ píše nyní. Snahy přinesly ovoce – na sociálních sítích se právem chlubí svalnatým tělem s vypracovaným bříškem. A k tomu se mu také před dvěma lety v říjnu podařilo dostat pod čepec sympatickou blondýnu.

Otec jako synové?

Expremiér má ještě jednoho syna, staršího Ondřeje (31). Ten pracuje v PR agentuře, rodinné příjmení však v práci používá. Rozvod rodičů a kauzy kolem nové partnerky svého otce Jany Nagyové-Nečasové (54) už dávno neřeší. „Časem jsem zjistil, že to kazí můj vlastní život a že je pro mě zbytečné se v tom více angažovat,“ vysvětloval Týdnu před dvěma lety. Oba bratři nosí plnovous, ten si po odchodu z politiky nechal narůst také Nečas starší. A i když od doby, kdy oficiálně vyměnil manželku za svou tehdejší podřízenou Nagyovou (kvůli ní se dodnes tahá po soudech), prošel bývalý politik poměrně výraznou změnou vizáže, něco mu zůstalo. Svého pupku se docela nezbavil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.