Premiéra filmu Cena za štěstí: Chýlková pařila až do rána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Premiéra filmu Cena za štěstí: Chýlková pařila až do rána!

První sklenička vína na sebe nedala dlouho čekat.
První sklenička vína na sebe nedala dlouho čekat. (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát)

I když před premiérou v Lucerně tvrdila, že se těší na film, v němž ztvárnila jednu z hlavních rolí, celý ho prokalila. Promítání Ceny za štěstí herečka Ivana Chýlková (55) trávila u baru.

Při příchodu ale mluvila jinak. „Myslím, že by se to divákům mohlo líbit. Těším se na premiéru a doufám, že reakce budou kladné. V osobním životě jsem se do podobné situace nikdy nedostala. Vždy jsem si vybírala situace, kde jsem věděla, že vyhraju,“ řekla před začátkem filmu herečka. 

Přišla kvůli ní

S delegací uvedla premiéru a pak už do sebe představitelka lesbičky házela jednu sklenku za druhou. Nejlépe si Chýlková porozuměla s modelkou Anetou Vignerovou (31), která kdysi randila se synem jejího partnera Davidem Krausem (38). „Mám Ivanku velmi ráda, přišla jsem na premiéru kvůli ní,“ přiznala Aneta.

Rodina nedorazila

Hereččin partner Jan Kraus (65) na film nedorazil. „Honza natáčí svou show a náš syn Jáchym je v Londýně, kde studuje,“ vysvětlila Ivana. A nezdálo se, že by jí nepřítomnost nejbližších nějak chyběla. Výborně se bavila a s Anetou si dělaly selfie. Chýlková čas vůbec nehlídala odcházela mezi posledními okolo druhé hodiny ranní. Zavěsila se do mladšího muže a její smích se nesl dlouho centrem metropole.

Plesl jako odporný manipulátor: Ve filmu opravdu brečel!

Ve filmu hraje psychopata Alberta. Jaroslav Plesl (44) ocenil, že byl scénář propracovaný i podle připomínek psychiatrů. Díky filmu zjistil, že ve svém životě pár takových manipulátorů už potkal.

„Jsou velmi nenápadní a můžou se jevit jako lidi, kteří mají ty nejlepší úmysly. Bývají to úspěšní politici a byznysmeni. Když jsem šel domů po natáčení, tak jsem se od toho musel odstřihnout, protože bych nechtěl být v kůži tohohle člověka,“ přiznal herec.
Některé scény mu přišly hodně emočně náročné. „Třeba když mi ve filmu uteče manželka, to jsem si sáhl hodně na dno. Člověk nechce, aby mu foukali umělé slzy do očí, takže jsem opravdu brečel. Z toho se pak člověk chvíli dostává, než se oklepete, protože si sáhnete do vlastních emocí. Výchova dětí by podle mě měla být liberální, mají nějakou svou volbu, jak se rozhodnou,” řekl Aha! herec, který už má jiný účes než ve filmu, protože ho čeká další role.

Slováček jezdí v MHD

Felix Slováček (75) se s přítelkyní Lucií Gelemovou (36) podívali na film a podle potlesku se jim líbil. Občerstvili se a pak odjeli noční tramvají. Muzikant asi drží basu s manželkou Dádou Patrasovou (62), která přišla kvůli bouračce v opilosti o papíry.

Malí slavní diváci

Klára Pollertová-Trojanová (47) trávila večer po premiéře se synem Františkem (20) a s pravnučkou Ilji Racka (†88) Johankou (8).

 Ivana Chýlková v novém filmu bojuje s kolegyní o chlapa! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.