Do třetice všeho dobrého: Erbová se chystá k oltáři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Do třetice všeho dobrého: Erbová se chystá k oltáři!

Vlaďka Erbová s přítelem Michalem Gulašim září štěstím.
Vlaďka Erbová s přítelem Michalem Gulašim září štěstím. (Foto: Jan Tůma, Hasička & Hasič Intimate 2017)

Bývalá playmate a moderátorka Vlaďka Erbová (37) si momentálně prochází velmi těžkým obdobím. Přesto se snaží neohlížet se za minulostí, ale myslet na budoucnost. Její partner Michal Gulaši je pro ni největší oporou. Dokonce prý plánují svatbu a nebrání se ani dítěti.

Má za sebou dvě nepovedená manželství, přesto se nebrání vstoupit do dalšího svazku manželského. S o pět let mladším hokejistou je Erbová šťastná a jejich vztah je silnější než dříve. „Shodli jsme se, že jsme možná už vyzrálí k tomu říct si „ano“. Protože já jsem ve své podstatě u svých minulých vztahů měla do dvou let děti, třetí rok jsem byla vdaná a pak už jsem se zase rozvedla. Třeba by obrácený způsob mohl být ten správný,“ svěřila se moderátorka v rozhovoru pro web Luxury Prague Life.

„Já jsem se do Michala zamilovala postupně, o to víc je tam pro mě ta síla a hodnota našeho vztahu. Na začátku jsem byla tak polámaná, že mi v hlavě myšlenka na dítě nebo svatbu vůbec nevyskočila. Vyvíjeli jsme se. Ne všechno a vždy bylo zalité jen sluncem, některé věci jsme společně překračovat museli. Ale troufám si říct, že se nám toho hodně podařilo a dnes jsme ve fázi, že jsme si řekli: „Ano, pojďme to zkusit“. Nevíme kdy, nevíme jak a nevíme, jestli na úřadě, za tři měsíce, nebo za tři roky,“ řekla Erbová webu.

Kromě svatby pohledná moderátorka také promluvila o dalším dítěti. Z prvního manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským má dceru Viktorku (13), druhý sňatek uzavřela Erbová s fotbalistou Tomášem Řepkou, s nímž má syna Markuse (6). „Třetí dítě je o závažném rozhodnutí dvou lidí a s Michalem jsme ještě k jednoznačnému závěru na tohle téma nedošli,“ svěřila se pro web Luxury Prague Life.

 Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým partnerem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.