Matuš si kupuje lásku mladičké Lucinky (15)? Dárek od zpěváka dívenku ohromil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuš si kupuje lásku mladičké Lucinky (15)? Dárek od zpěváka dívenku ohromil

Na sociální síti mladičká Lucie stále zveřejňuje jejich společné snímky.
Na sociální síti mladičká Lucie stále zveřejňuje jejich společné snímky. (Foto: Instagram, Facebook)

Jeho vztah s o třicet let mladší dívkou Lucií (15) vzbudil velké překvapení. Přestože rodiče mladé dívky své dceři doporučili, aby vztah se zpěvákem Bohušem Matušem (45) ukončila, jak se zdá, Lucie jejich rad nedbala a do Bohuše je stále zamilovaná!

Přestože se o nich o nějaký čas nevědělo, spekulace o rozchodu oblíbený zpěvák nikdy nepotvrdil, a vzhledem k sociálním sítím dvojice to vypadá, že jejich vztah je na dobré cestě. „Já s ní nic neměl. K ničemu nedošlo. Jen jsem ji pohladil třeba po hlavičce, o nic jiného fakt nejde,“ řekl před několika měsíci zpěvák. Jenže románek s mladou Lucii stále pokračuje!

Mladičkou studentku konzervatoře ještě před Vánoci dokonce zpěvák potěšil krásným dárkem k svátku v podobě králíků. „Lucinka dostala předvánoční kamarádky Bobinku a Rebeku,“ napsal zpěvák na sociální síti a přidal k příspěvku i několik fotografií. „Mám obrovskou radost, jsou to miláčci! Bohuš je prostě úžasný a moc hodný,“ napsala Lucie.

Kromě zamilovaných slov Lucie také přidává jejich společné fotky a očividně si se zákazem svých rodičů nedělá příliš těžkou hlavu. Status na Facebooku si také nezměnila, je tedy jen otázkou času, kdy rodiče mladé studentky rázně zakročí.

 Bohuš Matuš slavil 45 s mladičkou Lucinkou (15): Sex nebyl, mazlení ano!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kari1
8. 1. 2019 • 15:02

Nie. Len ju môže ľahšie oblbnúť.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.