Pervitin pašovali ve svých tělech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pervitin pašovali ve svých tělech!

Pervitin.
Pervitin. (Profimedia)

Deset let basy hrozí členům organizované bandy, kterou šéfovali vězni v příbramské káznici Bytíz. Kvůli pašování drog stanula včera před soudem dvacítka lidí.

Osm obžalovaných přivedla do soudní síně vězeňská eskorta, ostatní stíhá policie na svobodě. Šéfové bandy z řad odsouzených úkolovali další členy. Patřili mezi ně jejich příbuzní, kamarádi a známí. Na svobodě obstarávali subutex, tramal, pervitin a marihuanu a zboží předávali komplicům, kteří na pokyn věznice pracovali mimo areál. Další cesta drog za mříže vedla přes pašeráky, kteří je při návštěvách pronášeli dovnitř v útrobách svých těl. Vězni si pak část drog nechávali pro sebe a zbytek prodávali ostatním, nebo je měnili za tabák či kávu. Pachatele odhalily policejní razie přímo za zdmi věznice.


Fet i v pantoflích
Už v minulosti našli dozorci přímo na celách příbramské věznice dávky pervitinu ukryté v mase, v sáčcích s bonbony, v tužkách, ve spodním prádle, nebo v pantoflích. Soud už dříve řešil případ, kdy lidé, kteří přicházeli na návštěvu, předávali drogy při návštěvách nebo je přehazovali přes plot basy v ponožce oblepené lepicí páskou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.