Skandál na poště: Anife seřvala nevidomá bez bot | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandál na poště: Anife seřvala nevidomá bez bot

Anife Ismet Hassan
Anife Ismet Hassan (Martin Pekárek / Aha)

Čtyřiačtyřicetiletá herečka chtěla pomoci, ovšem zcela nečekaně narazila. Jak se říká, každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán...

Anife Ismet Hassan Vyskočil vyrazila nic zlého netuše na poštu s balíčkem. Při čekání ve frontě si přitom okamžitě všimla slepkyně v kraťasech, tílku a bez bot. Teď v zimě! „Já jako kardinální kráva k ní přistoupím a lehce ji pohladím na mokré a studené rameno, aby se mě nelekla. A ptám se jí: „Slečno nepotřebujete pomoc? Bundu nebo něco?" A ona na mě začala řvát na celou poštu: „Co si dovolujete se mě ptát a kdo jste, aby jste na mě sahala!"  Šokovaná Anife nejdříve nevěděla, jak zareagovat. Nakonec ale vybuchla, jak přiznává na svém sociálním profilu: „Vy pomoc nepotřebujete! Vás Bůh už potrestal..."



Přečtěte si
vemenozmojistary
7. 1. 2019 • 20:09

Bingo! Blbové z redakce v titulku změnili výraz SLEPKYNĚ za NEVIDOMÁ. Ovšem v článku samotném to neopravili. Jsou to takoví idioti, že to prostě na první pokus nedají 👎 👎 👎 👎 👎 👎

vemenozmojistary
7. 1. 2019 • 14:55

Idioti z Blesku! SLEPKYNĚ??? Snad NEVIDOMÁ!!! To, že výraz SLEPKYNĚ použije debilní Anife, mě nepřekvapuje! Ale vy byste mohli být o troch chytřejší, než ona!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.