V TV už tento týden: Co nás překvapí v nové Ordinaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

V TV už tento týden: Co nás překvapí v nové Ordinaci!

Mázlovi v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2
Mázlovi v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 (TV Nova)

Nebudou věřit svým očím. A to nejen diváci Ordinace v růžové zahradě, ale třeba i Petr Rychlý (53). Po deseti letech se vrací do děje jeho seriálová dcera Naďa. Jenže tentokrát ji bude hrát někdo jiný. Proč musela být vicemiss z roku 2006 Kateřina Pospíšilová (35), kterou si příznivci seriálu oblíbili, přeobsazena? A to zdaleka není jediné překvapení v nových dílech populárního seriálu...

Když Ordinace začínala, měl v ní Rychlý jako Čestmír Mázl jen krásnou dceru Naďu a Jakuba, syna v pubertě. Když před lety Naďa odjela za modelingovou kariérou do Ameriky, přišly další seriálové děti Mikuláš a nemanželský Kuba. A dcera se do seriálu vrátila jen na chvíli, když Mázl před roky bojoval s rakovinou. Od té doby se po ní slehla zem a občas byla jen v ději zmíněna. S novými díly čtrnácté řady přijde ale zase na scénu. A protože je bez peněz, nastěhuje se už do tak dost početné domácnosti primáře gynekologie.

Žádné kopírování

Setkání s novou otcovou partnerkou Alenou v podání Michaely Badinkové (39) čeká ale na jinou herečku, než na tu, která původní postavu ztvárnila. Protože Kateřina Pospíšilová už několik let žije v Anglii, museli za ni dosadit náhradu v podobě Petry Bučkové (40). „Moc neřeším, co bylo. Před lety byla Naďa podstatně mladší, měla možná trošku jinou energii a život v zahraničí se v ní určitě nějak promítl,“ vysvětlila náhradnice Petra s tím, že bude hrát Naďu po svém a nebude nikoho kopírovat.
Nové díly startují na obrazovkách TV Nova už zítra, 8. ledna.

Co dalšího čeká na oblíbené postavy v roce 2019?

Peklo na zemi v rodině Suchých

Zdena a David (Dana Morávková a Jan Čenský) zažijí hrůzu, kterou ročně v Česku prožijí tisíce rodičů. Z dětského koutku v nákupním centru se ztratí jejich dcera Hanička (Eliška Obrová). Jejich zoufalé kroky, které vedou slepě k doktorčině exmilenci Martynčákovi (Ján Jackuliak), střídá beznaděj a strach.

Lásku Bibi a Marka naruší nevěra

Bibi a Marek (Marika Šoposká a Štěpán Benoni) se snaží o miminko, jenže vše zkomplikuje zjištění, že ji Marek podvedl s boxerkou Erikou (Marta Dancingerová). Nová postava v Kamenici tak hodně zatočí s jejich vztahem.

Nové plány na zbohatnutí u Švarců

Bobo a Heluš (Martin Zounar a Martina Randová) zase spřádají další plány ke zbohatnutí. A zatímco dosud byl jeden šílenější než druhý, tentokrát chce jít Heluš praktičtější cestou. Když totiž zjistí, kolik berou psychologové, rozhodne se vydat na dráhu životní koučky.

Finanční problémy u Květy a Vilíka

Květa s Vilíkem (Klára Oltová a Roman Štabrňák) se dostali do svízelné finanční situace. Propadají se do dluhové pasti a hrozí jim exekuce. Tu by mohl vyřešit bohatý, ale komplikovaný pacient Jošt (Roman Luknár), který Květě nabízí spolupráci. Jenže on v ní vidí víc než ošetřovatelku.

Intrikán Mára primářem

Marika (Andrea Kerestešová Růžičková) se ze všech sil snaží vrátit Honzu Sekoru (Jan Hájek) do života. Primariátu kamenické chirurgie se ale během Honzovy neschopnosti k nelibosti všech ujímá Mára (Robert Jašków), který rozjede své špinavé intriky nejen proti Marice.

 Petr Rychlý mluví o tom, jak dabuje husáka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.