Petra Janů: Exotická dovolená s lékařkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Petra Janů: Exotická dovolená s lékařkou

Zpěvačka Petra Janů
Zpěvačka Petra Janů (Marek Pátek)

Před koncem roku se Petra Janů (65) potýkala s ostrou kritikou svého nepřirozeně oteklého obličeje. Načerpat nové síly se proto zpěvačka rozhodla na novoroční dovolené s kamarádkou MUDr. Ivanou Němečkovou.

Druhého ledna Petra s paní doktorkou a ještě kamarádkou Olgou nastoupily v Praze do letadla směr Asie, konkrétně na Maledivy. „V Dubaji čtyři hodiny čekání. Ale zase mám selfie tyč,“ pochlubila se zpěvačka, která se o pár hodin později konečně dopravila na jeden z ostrovů v Indickém oceánu. „A jsme tady, všechno je daleko a dá se jen odpočívat.... Mám vás ráda a po mém návratu to spolu zase pěkně roztočíme,“ slíbila Janů a přidala fotku z ráje.

Tak snad jí slunce a odpočinek pomohou k zdravějšímu vzhledu, ještě před nástupem do letadla totiž vypadala velmi otekle.

Bouře uvěznila celebrity v Thajsku

Zatímco Petra Janů je v bezpečí, na thajské ostrovy se na jižní straně žene obří tropická bouře nazvaná Pabuk. Zrovna v této oblasti se nacházejí oblíbené ostrovy Koh Samui nebo Ko Tao. A právě na těchto místech tráví dovolenou několik českých celebrit. Marek Ztracený (33) zůstal na Koh Samui. „Chtěli jsme si rychle koupit letenky někam do bezpečí, ale zrušili všechny lety na následující dva až tři dny. Modlím se,“ napsal zpěvák na sociální síť.

Na Krabi se zase nachází Pavel Zedníček (69) s manželkou Hankou Kousalovou (56). „Od rána se nám pokazilo počasí. Poprchává a pofukuje,“ napsala Hanka na sociální síti.

Petra Janů se zbavuje oteklého obličeje! Proč to nechala zajít tak daleko? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
8. 1. 2019 • 00:21

dutch, díky, taky přeju hodně štěstí a pevné zdraví !

-bello-
6. 1. 2019 • 22:21

illenne s grácií nestárne nikdo . Buď prostě strárne a kašle na to, v tom žádná "grácie" není, anebo ho stárnutí nebaví a chce to změnit. Záleží jak moc.

-bello-
6. 1. 2019 • 22:18

duch zdravím, nechci se vám s amp. plést do námluv , ale podle toho co jsem za 3 roky mé účasti zde na diskusi zaznamenala soudím , že to má amplituda z domova blíž k U Sadu .Tak sebou hoďte, bude náledí ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.