Hrozivé tajemství vévodkyně Kate: Kožní infekce spustilo psychické peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrozivé tajemství vévodkyně Kate: Kožní infekce spustilo psychické peklo!

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (Profimedia.cz)

Ačkoliv patří Kate Middleton (36) mezi zbožňované ikony součanosti, její dospívání tak harmonické zdaleka nebylo. Vévodkyně zřejmě nepatřila do kolektivu nejoblíbenějších. Na svět totiž vyplula utajaná fakta, o nichž dosud nikdo nevěděl. 

Podle zahraničního webu News zažila Kate v mládí drsnou šikanu. S tím se svěřily její tehdejší spolužačky. Dle jejich verze byla údajně vévodkyně duševní troskou a projevovala se velmi nevyrovnaně. 

 Vše mělo začít na střední škole, kdy si na Kate jiné dívky zasedly a šikanovaly ji. To se negativně odráželo nejen na její psychice, ale také přímo na těle. Vévodkyně měla začít trpět neustupujícími kožními infekcemi, které byly vyvolané silným stresem. Její rodiče okamžitě zakročili a nechali ji přeložit na jinou školu. 

 

 I když Kate už byla z dosahu svých tyranských souputnic, přesto se prý navracela k vnitřní stabilitě poměrně dlouho. Nakonec se přece jen vše v dobré obrátilo. Jednoduché to ale nebylo. 

 Příčinou šikanování pak byla podle jedné ze spolužaček odlišnost v chování vévodkyně. „Byly jsme jako rodiny. Pekly jsme spolu a sledovaly filmy," uvedla s tím, že Kate nikdy nebyla zábavový typ. Vždy se naopak pilně věnovala studiu. 

Právě tyto nepříjemné zážitky z mládí jsou zřejmě důvodem, proč dnes Kate se svým mužem, princem Villiamem, vede několik charitativních organizací zaměřených na pomoc týraným. 

 

O svém duševním zdraví promluvila vévodkyně Kate zde: 



Přečtěte si
-bello-
5. 1. 2019 • 00:55

Studovala střední školu, takže nic moc, aby musela pilně dřít a nekamarádit se. Psýchu má rozhozenou doteď, je nějak moc posedlá tím co jí/nebo spíš nejí ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.