Baviče Karla Šípa nečekaně přešel humor: JE TO VELKOVÝROBA NEŠŤASTNÝCH LIDÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Baviče Karla Šípa nečekaně přešel humor: JE TO VELKOVÝROBA NEŠŤASTNÝCH LIDÍ!

Karel Šíp
Karel Šíp (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Jeden z našich nejpopulárnějších bavičů zapochyboval nad úrovní současné televizní zábavy. Co mu vadí nejvíce?!

„Zdá se mi, že neexistujou mantinely, co je zábava a co už ne. Existujou ty různé „reality show", ale nevím, jestli to je zábava. Mění se tam třeba manželky, to jsou kolikrát víc dramata, tam žádná legrace vzniknout ani nemůže," hořekuje Karel Šíp (73) v magazínu Téma. Divák podle něj holt zřejmě rád sleduje cizí neštěstí. 

„V kategorii zábavy jsou taky prezentovány ty různé soutěže... talentové například.  Velkovýroba nešťastných lidí, do kterejch zasejou semínko naděje, že z nich budou hvězdy. Soutěž skončí a po většině z nich pes neštěkne. Nevím, mně se to jako zábava nezdá," tvrdí hvězda pořadu Všechnopárty.



Přečtěte si
janakveton
27. 6. 2019 • 18:56

Nevím, ale mně se ta jeho zábava (Všechnopárty) taky nezdá!!! Jana (65 let)

aveneta
3. 1. 2019 • 12:46

Pravdou je Šíp víceméně oslovuje lidi nad 50 let mladší lidé potřebují tzv, n...jemný humorabouchanou tvrďárnu, jemný humor dojde až starším lidem, kteří si prošli svojí cestu životem

anavi942
3. 1. 2019 • 01:52

Laskavý humor se už dávno vytratil, spíše se to pohybuje v lajně trapnosti, že leckterý propagonista (například tedy Kraus) se za svým ha ha zastaví a vlastně neví kolikrát,jak dál...celé se to odehrává v tom ,ze slabšího udělat blbce a silnějšího vede ve stejné rovině, aby se náhodou nedostal do úzkých on...hovor s Pohlraichem tedy byl založen na listování kuchařkou...to jsem viděla na youtube...děsný, Pěvecké soutěže hrůza, když se konečně vybere vítěz, nechává za sebou lepší zpěváky apod... Výhoda je nemít televizi nebo se minimálně nedívat. Jet někam na Moravu do sklípku a tam se člověk pobaví.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.