Dara Rolins a spol. se připravují na konec roku v exotických destinacích: Balí chlapy na Bali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dara Rolins a spol. se připravují na konec roku v exotických destinacích: Balí chlapy na Bali!

Dara Rolins je na Bali pomalu jako doma.
Dara Rolins je na Bali pomalu jako doma. (instagram.com)

Ačkoli to při výhledu z okna tak nevypadá, zima je u nás v plném proudu. Některé české celebrity sbalily své saky paky a utekly do tepla. Ve většině případů padla volba na Asii, kde je celý rok teplo.

Na svou tradiční měsíční dovolenou letí Dara Rolins (46) s desetiletou dcerou Laurou. Své kosti budou prohřívat na Bali, kde má zpěvačka pronajatý domek s bazénem.
Zda ji navštíví kamarádka Simona Krainová (45), která se tam chystá s manželem Karlem Vágnerem ml. (43), se ještě uvidí. Manželé odlétají bez synů Bruna (6) a Maxe (9). „Děti budou hlídat babičky a sestra. Máme to už dlouho domluvené, nemám pocit, že by tím nějak trpěly,“ tvrdí modelka.


Na Bali je už několik dní také Martina Pártlová (39). A rozhodně tam není sama nebo s kamarádkou. „Chtěla jsem vás dneska trošku zlobit modrým nebem a azurovým mořem, bohužel nám trošku prší, takže lezeme po městě, jíme a kluk musí chudák fotit,“ vzkazuje zpěvačka.

Jandová: Vánoce na pláži, Silvestr na lodi
Zpěvačka Marta Jandová (44) oslavila Štědrý den s manželem Miroslavem Vernerem (43) a jejich pětiletou dcerou Maruškou na pláži, potom nasedla na loď a plula zase dál. Rodina si totiž naplánovala návštěvu Singapuru, Thajska, Vietnamu, Filipín i Hongkongu.

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
29. 12. 2018 • 20:04

A ty nic šmudlo viď?

ivoadler
29. 12. 2018 • 16:54

Kdo nelítá na Bali, jako by ani nebyl. Všechny ty *** už neví, jak na sebe upozornit. Je třeba si trochu vyhodit z kopýtka, děti odložíme u příbuzných.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.