Vendula Pizingerová (46): Promluvila o románku s inženýrem! Pak se to zvrtlo... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vendula Pizingerová (46): Promluvila o románku s inženýrem! Pak se to zvrtlo...

Vendula s manželem Josefem
Vendula s manželem Josefem (Martin Hykl)

S vdovou po Karlu Svobodovi se život příliš nemazlil. Vendula Pizingerová našla štěstí po boku o šestnáct let mladšího manžela, ale přiznala, že v minulosti měla velký problém být sama. Dokonce tak velký, že si podala i inzerát. Nic moc dobrého jí to ale nepřineslo.

Vendula Pizingerová nevypadá jako typ ženy, která se potřebuje seznamovat pomocí inzerátu, ale i ona si prošla tímto obdobím. „Bylo to v době, kdy jsem se rozváděla se svým druhým mužem, viděla jsem, že to k ničemu nevede, ale neuměla jsem být sama. Prostě klasické vytloukání klínu klínem,“ prozradila Pizingerová v rozhovoru pro Téma.

„Navázala jsem tehdy takovou krátkou známost a už po druhém třetím rande jsem věděla, že to není ono. Jenže moje máma tehdy umírala a měla takovou radost, že mám „pana inženýra“, že jsem jí to nemohla udělat a setrvávala jsem v tom vztahu déle, než bylo nutné,“ prozradila Vendula s tím, že vztah byl od začátku odsouzen k zániku.

Vdova po oblíbeném skladateli se tehdy rozhodla, že chce být sama. „Jenže během čtrnácti dnů mě oslovila kamarádka Simona s tím, že její syn se zrovna rozešel s partnerkou, špatně to nese a já jsem tehdy hodně chodila k různým psychologům, tak že mu prý poradím. No tak jsem mu poradila…,“ prozradila Vendula s tím, že vážný hovor s Josefem Pizingerem se poněkud zvrtnul a dnes jsou z nich manželé.

 Vendula Pizingerová: Manželovi nahotu schvaluji! Má krásné tělo

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.