Psycho v oblacích! Jindřiška z Pelíšků terčem posměšků firemních bossů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Psycho v oblacích! Jindřiška z Pelíšků terčem posměšků firemních bossů

Kristýna Badinková Nováková
Kristýna Badinková Nováková (Foto: Zbyněk Pecák, Marek Pátek, Petr Novotný, Jiří Černohorský, Ladislav Křivan, Ivan Malý, ara)

Představitelka Jindřišky v kultovních Pelíšcích ohledně své kariéry dlouho tápala. Po střední škole tak vystřídala hned několik brigád včetně práce v oblacích. 

„Kvůli své výšce jsem nemohla dělat ve velkých letadlech, nedosáhla jsem na věci, které jsou tam kvůli bezpečnosti, tak jsem létala v malých, které si pronajímaly firmy a jejich šéfové. Ráno jsme odletěli z Prahy, oni měli někde v zahraničí jednání a večer jsme se vraceli," vzpomíná jen 157 centimetrů měřící Kristýna Badinková Nováková (35) v magazínu Ona Dnes. Fyzický handicap ovšem nebyl jedinou vadou na kráse tohoto jistě exotického povolání. 

„Jsem sice zvyklá na brzké vstávání, ale tady jsem musela být už ve čtyři na letišti, což bylo opravdu brzy. Navíc to bylo asi tři roky po Pelíškách a pro mě bylo velmi nepříjemné věčně odpovídat na otázky okolo toho filmu a snášet občasné hloupé fórky od cestujících. Necítila jsem se při té práci dobře," popsala důvody konce své nebeské kariéry Kristýna.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.