Co se dělo ve StarDance po vypnutí kamer? Dvořák utíkal do sprchy, Tomicová se schovávala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co se dělo ve StarDance po vypnutí kamer? Dvořák utíkal do sprchy, Tomicová se schovávala

Šťastní vítězové Jiří Dvořák a Lenka Nora Nádvorníková
Šťastní vítězové Jiří Dvořák a Lenka Nora Nádvorníková (Foto: Paparazzi)

Slzy, pot a útěk. Tak to vypadalo bezprostředně po skončení finále 9. ročníku StarDance. Zatímco vítěz Jiří Dvořák (51) nestíhal utírat mokré čelo, jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková (27) slzy. Zklamaná favoritka finále, druhá Pavla Tomicová (56), se vytratila jako pára nad hrncem.

Po tanečním maratonu následoval pro krále a královnu parketu ten v rozhovorech. „Jsem strašně zpocený a unavený, už se těším do sprchy,“ měl jasno o motivaci po velkém výkonu herec. „Jsem strašně dojatá a plná emocí,“ svěřila s kapesníkem v ruce a uslzenýma očima jeho taneční partnerka Lenka Nora Návorková (27), která řešila, kdo si doma vystaví cenu, kterou dostali za vítězství. To za ně ale vyřešil Jan Onder (33).

„Nebojte se, druhá cena je připravená v zákulisí,“ svěřil páru, který stále nevěřil tomu, že vyhrál. „Je to skvělý, úžasný pocit. Asi mi to dojde za pár dní,“ přiznal Dvořák. Komu ale vše došlo až až, byla druhá Tomicová. „Chvíli po vypnutí kamer se vytratila ze sálu. Nedala nikomu ani rozhovor,“ přiznal Aha! návštěvník finále.

David Svoboda (33) sice taky nevyhrál, ale na rozdíl od Tomicové zůstal v sále téměř až do posledního člověka. Nevadilo mu ani, že se okolo naplno uklízí a odnášejí stoly a židle. „Nejsem smutný, že jsme nevyhráli,“ přiznal s plnou pusou cukroví, které mu donesl bratr dvojče Tomáš Svoboda. Bratr olympijského vítěze ale nebyl jediný rodinný příslušník, který podpořil finalisty. Tomicová měla v publiku manžela Ondřeje Mladého (52) a Dvořák přítelkyni a dceru. Ta dokonce mohla za to, že se 9. ročníku taneční soutěže zúčastnil.

Dvořákovi a spol. se hrnou kšefty, bude se vydělávat dál...Za vystoupení berou 25 000 Kč

Po účasti ve StarDance bolí nejen vítěze Jiřího Dvořáka (51) tělo, ale musí se s ostatními soutěžícími připravit na další taneční maraton. Začíná plesová sezona a přicházejí objednávky na předtančení. „Za jedno taneční vystoupení na komerční akci si můžou přijít až na 25 000 Kč,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj. StarDance je nyní pro celebrity odrazový můstek ke slušnému »vedlejšáku«. V televizi je naučili tančit a oni teď zúročí dřinu a budou tančit a kasírovat. Tanečníci z řad celebrit si už za samotné účinkování ve StarDance vydělali slušné peníze. Za jeden odtancovaný večer to dělá cca 40 tisíc korun v případě hvězd. Ta největší esa jako Dvořák nebo Tomicová dostala navíc i podpisový bonus ve výši zhruba 70 tisíc korun. Za obrovskou dřinu, kdy na normální práci a běžný život není téměř tři měsíce čas, je to odměna, dá se říct, adekvátní. Shrnuto, podtrženo – největší esa si přišla na 470 tisíc za deset přenosů. Kdo vypadl, dejme tomu, v pátém kole, odnesl si okolo 200 tisíc. Ale teď nastává čas »dožínek«, bude se vydělávat dál...

DAVID SVOBODA (33) A VERONIKA LÁLOVÁ (28)
Umístění: třetí
Možný výdělek: více než 25 000 Kč „Pokud nějakou nabídku mít budeme, tak ji moc rádi přijmeme a zatančíme si,“ řekla Aha! Lálová, která má díky minulým ročníkům nabídky na sólové tančení.

MONIKA BAGÁROVÁ (24) A ROBIN ONDRÁČEK (26)
Umístění: poslední
Výdělek: více než 50 000 Kč „Ano, už nás oslovili na příští rok na plesovou sezonu. Jsme rádi, že si zase zatančíme,“ prozradila Aha! zpěvačka. A její tanečník její slova potvrdil: „Myslím, že už něco v novém roce máme a nebráníme se tomu. Rádi si zatančíme.“

RICHARD GENZER (51) A JANA ZELENKOVÁ (32)
Umístění: sedmí
Výdělek: více než 25 000 Kč Herec je jediný, který se k pracovním nabídkám nevyjádřil. „Určitě mu minimálně jedna jako každému páru z 9. řady přišla,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze StarDance.

DALIBOR GONDÍK (48) A ALICE STODŮLKOVÁ (31)
Umístění: šestí
Výdělek: více než 75 000 Kč Přestože má i bez show pořád plný diář, nabídky už si ho našly a jsou tak výhodné, že nad nimi záporně nezakroutil hlavou. „Ano, už máme domluvený ples České televize a pak další dvě firemní akce,“ pochlubil se herec.

 

VERONIKA ARICHTEVA (32) A MICHAL NECPÁL (31)
Umístění: čtvrtí
Výdělek: více než 100 000 Kč Herečka s tanečníkem si díky soutěži zřejmě přijdou na pěkné peníze. „Nabídky máme a těšíme se na to. Přesný počet akcí zatím nevím, ale myslím, že to bude hezká zima i jaro,“ naznačila herečka.

DANIELA PÍSAŘOVICOVÁ (40) A MICHAL MLÁDEK (33)
Umístění: pátí
Výdělek: více než 25 000 Kč Domluvený má jen jeden kšeft. „Co se týče tanečních zakázek přímo s Danielou, tak máme domluvené a potvrzené zatím jedno vystoupení na plese České televize. Ale budu rád, pokud budeme moc zatančit i na jiných akcích,“ postěžoval si Mládek.

PAVLA TOMICOVÁ (56) A MAREK DĚDÍK (35)
Umístění: druhá
Výdělek: více než 50 000 Kč „Už máme na leden a únor domluvené dva plesy, jejich pořadatelé nás oslovili sami. Těch nabídek je víc, ale Pavla je časově vytížená, takže některá vystoupení bohužel nemůžeme absolvovat,“ přiznal Marek Aha!.

JIŘÍ DVOŘÁK (51) A LENKA NORA NÁVORKOVÁ (27)
Umístění: první
Výdělek: více než 100 000 Kč „Nějaké nabídky na plesy máme a rádi budeme vystupovat. Když už jsme tak tvrdě trénovali, tak abychom to ještě zúročili, a navíc si rádi spolu zatančíme,“ prohlásila jeho taneční partnerka herce.

ADAM MIŠÍK (21) A KATEŘINA KRAKOWKOVÁ (25)
Umístění: osmí
Výdělek: 0 Kč Zatímco ostatní hodlají u tancování zůstat, zpěvák o to nestojí. „Já to bral jako takový pokus. Živí mě muzika a herectví, a toho se chci držet, protože to je něco, v čem se cítím přirozeně,“ napsal na svůj Facebook.

DANIELA ŠINKOROVÁ (45) A MICHAL PADEVĚT (37)
Umístění: devátí
Výdělek: více než 100 000 Kč Kšeftů mají nejspíš ze všech nejvíc. „Je toho docela dost. Už jsme tančili dvakrát a od ledna do dubna máme nabídky na plesy a nějaké firemní akce,“ pochvaluje si tanečník, který si díky Daniele přijde na slušné peníze.

Na video s Davidem Svobodou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.