Mrazivé předpovědi slavné věštkyně Baby Vangy pro rok 2019: Atentát na Putina a kolaps Evropy?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mrazivé předpovědi slavné věštkyně Baby Vangy pro rok 2019: Atentát na Putina a kolaps Evropy?!

Baba Vanga
Baba Vanga (Reprofoto Youtube, Twitter, Facebook, archiv)

Předpověděla Černobyl, smrt lady Diany, teroristický útok 11. září, dramatický nárůst ISIS, Brexit a mnohé další strasti světa... Někteří věří, že měla telepatické schopnosti, jiní zase skálopevně tvrdí, že komunikovala s mimozemšťany. Baba Vanga (†85), bulharská věštkyně. Jak »neomylná« vědma za svého života »viděla« rok 2019?

Její proroctví se nám nemusí vždy líbit... Můžeme před nimi utíkat a hovořit o nich jako o blábolech bláznů, jako o nesmyslných žvástech už přes 20 let mrtvé Bulharky. Realita je nicméně taková, že se její předpovědi plní s neskutečnou – 85procentní – přesností...Pro následujících 12 měsíců nám nevidomá balkánská »čarodějka« připravila hned několik událostí, které by doslova zlomily svět!


První předpověď mnohým přinese spíše než smutek, úsměv na tváři: Pro Donalda Trumpa (72) má totiž Vanga připravený opravdu nehezký konec. Hlava nejmocnějšího státu světa má totiž v roce 2019 vážně onemocnět. Polarizující prezident pak jako následek nemoci ohluchne a aby toho nebylo málo, tak ho stihne i mozková příhoda!


Přesuňme se ale k dalšímu mocnému zastupiteli... Mimo konec Trumpa má totiž Vanga v arzenálu i atentát na Vladimira Putina (66)! Zda bude pokus úspěšný, či ne, nám Vanga už neřekla, jisté je ale to, že by přišly radikální změny!



Konec Česka?

Uprchlíků je tu víc, než kdy předtím, a terorismu je v Evropě také více než dost... Kam to všechno podle baby Vangy směřuje? Má přijít ekonomický kolaps Evropy! Zda se předpovědi naplní, už brzy zjistíme. Pokud se ale trefí jako obvykle, čeká nás opravdu pochmurný rok...

Víte, že...
...Baba Vanga byla vlastním jménem Vangelija Pandeva Dimitrova-Gušterova a zemřela v Sofii už v srpnu 1996 na nádor prsu?
...v raném dětství přežila silnou bouři, při které přišla o zrak, ale zároveň nabyla věštecké schopnosti?
...svého času se těšila úctě i nejvyšších komunistických potentátů, jakkoli jejich ideologie byla veskrze materialistická?

Přečtěte si
Platenik
15. 2. 2019 • 19:08

U nás v ulici byla též taková věštkyně. Naštěstí to bylo před rokem 89, takže skončila v psychyatrické léčebně.

aveneta
30. 12. 2018 • 17:26

Ani bych se té její předpovědi nedivila.... když vidím jak to vše probíhá...asi musí přijít hooooodně velká změna aby se si lidé uvědomili o čem je život

britva
30. 12. 2018 • 17:13

baba jedna vošklivá, slepá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.