Prokletý tanec StarDance: Zlomil vaz i Arichtevě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prokletý tanec StarDance: Zlomil vaz i Arichtevě

Veronika Arichteva.
Veronika Arichteva. (reprofoto Česká televize)

Potvrzeno! Achillovou patou Michala Necpála (31) ze StarDance je samba. Na tento tanec s ním dojela nejen herečka Veronika Arichteva (32), ale v minulých ročnících také modelka a lékárnice Jana Doleželová (37) a »česká Marylin Monroe« Miluše Bittnerová (41). Ta vypadla dokonce v prvním vyřazovacím kole!

Poté, co dotančili ve StarDance, Arichteva s Necpálem odpovídali na dotazy diváků České televize. Jeden velmi pozorný fanoušek tanečníka upozornil, že jeho každé osudové kolo se jmenuje samba. „Dobrý postřeh! Když se zamyslím, je to tak. Ale skoro každé kolo...“ reagoval Michal se smíchem. A jeho prokletí potvrdila i sama Veronika. „Pamatuješ, jak sis na tréninku dělal legraci, že samba je až v devátém kole, takže máme čas...?“ připomněla hvězda seriálu První republika svému tanečníkovi.

Tančí deset let

Necpál se poprvé objevil ve StarDance jako 21letý mladíček po boku nejkrásnější české lékárnice. V roce 2008 skončili na pátém místě z osmi. „Samby bylo pomálu! Váš tanec připomínal spíš vystoupení na tureckém dvoře,“ prohlásil na jejich adresu porotce Zdeněk Chlopčík (61). „Byla to pro mě obrovská příležitost, poznal jsem skvělé lidi. Budeme tancovat dál, možná nás ještě uvidíte...“ loučil se tenkrát Michal, který byl z vyřazení smutnější než Jana. Do StarDance se vrátil až po sedmi letech.

Přestože se zpěvačkou Leonou Machálkovou (51) patřili k favoritům soutěže, dotančili rovněž pátí. Leoně se jako jediné ze čtyř Michalových tanečnic nestala osudnou samba, ale rumba. A také účast Lukáše »Tydýta« Pavláska (40), který sice neuměl tancovat avšak stal se miláčkem publika.

Nejhorší a nejlepší

Nejvíc a nejrychleji Necpál pohořel před dvěma roky s herečkou Miluší Bittnerovou. Sambu si zatančili hned v prvním vyřazovacím kole a šli domů. Nejdál se probojoval právě s Veronikou – na čtvrté místo z deseti. A protože v nejlepším se má přestat, tanečník prohlásil, že o další účasti ve StarDance zatím neuvažuje.

 Veronika Arichteva: Kvůli StarDance jsem bez energie, je to nepříjemné

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
11. 12. 2018 • 17:12

Ano, je to jen jako soutěž. Ale vyložení outsajdři tam nemají co dělat. I když jim národ drží palce. Většina z nás totiž neumí tancovat.

aveneta
11. 12. 2018 • 09:52

Chápu, že toto není profesionální soutěž v tanci....ale snížit tuto soutěž na zábavné show nasazením lidí typu minule tydýta a nyní Tomicové je to přehrané do komedie laciného levlu, příště tedy nasaďte Halinu Pawlovskou ať je to komedie v plném kalibru

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.