Trapas bývalé první dámy Dagmar Havlové: Překřtila Zelenkovou na Lenku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Trapas bývalé první dámy Dagmar Havlové: Překřtila Zelenkovou na Lenku

Dagmar Havlová na Mikulášském bazaru.
Dagmar Havlová na Mikulášském bazaru. (profimedia.cz)

Tolik známých tváří snad návštěvníci Mikulášského bazaru, pořádaného Dagmar Havlovou (65) a její nadací, ještě neviděli! Letos jich bylo pozvaných tolik, až se z toho bývalé první dámě pomotala hlava. Zpěvačku Jitku Zelenkovou (68) tak veřejně přejmenovala na Lenku a trapas byl na světě!

„Otevíráme brány Pražské křižovatky a startujeme Mikulášský charitativní bazar. Dlouhý zástup návštěvníků nás těší a už se nemůžeme dočkat, až všechny uvidíme popíjet svařák, přikusovat cukroví a zpívat koledy. Zanedlouho vystoupí Lenka Zelenková, tak si pospěšte, také ji ještě stihnete,“ lákala Havlová zájemce na svém facebookovém profilu, aby přišli. Jen, co ji na to někdo upozornil, paní Dagmar se omluvila a zpěvaččino křestní jméno přepsala správně na Jitku.


Se svými hereckými kolegyněmi, mezi nimiž byla např. Dáda Patrasová (62), Naďa Konvalinková (67), Jitka Čvančarová (40), Kateřina Brožová (50), Jitka Molavcová (68), Dana Batulková (60) či Jitka Sedláčková (57), pak ve středu odpoledne návštěvníkům bazaru zazpívaly několik koled na pódiu, jak je tomu zvykem. Všem dámám bez výjimky to slušelo. Přestože byly oblečeny převážně v černé, Havlová vynikala svými neobvyklými botami, které připomínaly papuče. Byly s potiskem gepardí kůže, měly široký černý chlupatý jazyk a přes něj byly utaženy pomocí červené silné gumy. „Vypadá to, jako by si je přelepila suchým zipem, aby se jí nevyzouvaly! Ale nevěřím, že by to dáma jako ona udělala... To budou asi nějaký hodně drahý módní boty,“ špitaly si dvě účastnice bazaru.

Postlerová: Prostřeno pro nebožtíka!
Jsou to dva roky, co Simona Postlerová (54) navždy přišla o milovaného manžela Zdeňka Hráška (†62), který podlehl rakovině. Budou to ale už třetí Vánoce, které stráví bez něj. I tak ale na něj myslí při štědrovečerní večeři a společně s dětmi mu nechávají místo a prostírají i pro něj. Herečka se drží tradic a neporušila ani každoroční účast na Mikulášském bazaru, kde nakoupila cukroví. I když poctivě připravuje štědrovečerní hostinu, cukroví nepeče. „Vánoce strávíme klasicky, budu se svými dětmi u jednoho stolu, když budeme mít hosta, prostřeme i pro něj. Pozdravíme našeho tatínka, který je už dva roky v Pánu a půjdeme na půlnoční mši svatou,“ popsala herečka své plány na Štědrý večer. U stolu i letos zůstane jedno místo prázdné. „Samozřejmě prostřeme i pro manžela, už jsou to třetí Vánoce bez něj. Budeme na něj vzpomínat,“ přiznala Simona nalomeným hlasem. Manžel jí stále velmi schází, i proto si dosud nenašla nového partnera.

Macháčková vzpomíná na Svojtku (†35)
Se čtyřletou vnučkou Emou dorazila na Mikulášský bazar také Kateřina Macháčková (69). Štědrý den má učitelka Králová ze Života na zámku zažitý jako jeden velký šum a zmatek. Jelikož se jejich rodina rozrostla o čtyři vnoučata, už se k ní domů všichni nevejdou. Všichni se proto scházejí u jejího syna Petra z prvního manželství s hercem Petrem Svojtkou (†35), od jehož předčasné smrti letos uplynulo už 36 let. Kateřina na něj vzpomíná dodnes o Vánocích, když sleduje pohádku Tři oříšky pro Popelku. A nikdy nezapomene na první dárek, který od něj dostala. „Petr tehdy daboval prince Pavla Trávníčka, tak mám v živé paměti, když jsme byli na premiéře v kině Blaník. A také mi dal k prvním Vánocům pod stromek kytičku. Bylo to úžasný, protože jsem na takovou věc nebyla vůbec připravená,“ svěřila Aha! Macháčková.

Dagmar Havlová po letech ve filmu! Jakou roli si vybrala? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
7. 12. 2018 • 16:57

Z té Havlové se ale stává buchta! To žádnej botox nezachrání.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.