Slavíček je opět mistrem světa ve stepu! Další titul přivezl z německého města Riesa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slavíček je opět mistrem světa ve stepu! Další titul přivezl z německého města Riesa

Mladých talentů není nikdy dost!
Mladých talentů není nikdy dost! (Tap Academy Prague)

Tanečník a choreograf Tomáš Slavíček se stal opět světovým šampionem ve stepu. Na soutěži v německé Riese získal se svým souborem Tap Academy Prague dva nejdůležitější tituly mistra světa.

Tentokrát v kategorii dětských formací a především poprvé v kariéře i v královské disciplíně dospělých formací. Stal se také nejlepším choreografem roku 2018 na světě. "Já jsem měl v Riese ještě spoluchoreografa Adama Vojtoviče, takže mu chci tímto poděkovat," řekl Tomáš, v jehož souboru je také dcera bývalého premiéra Stanislava Grosse Denisa.

Tomáš Slavíček stepuje od dětství a dnes je jedním z hlavních lektorů a choreografů Tap Academy Prague. Je několikanásobným mistrem České republiky, Evropy a světa. Za svoji trenérskou kariéru vychoval několik mistrů světa a vytvořil mnoho vítězných choreografií pro soutěže na mezinárodní úrovni.

Vystupuje v Divadle La Fabrika a v Divadle Radka Brzobohatého. Příští rok si zahraje v Divadle Broadway v muzikálu Kvítek Mandragory, který bude poskládaný z písní Heleny Vondráčkové. Právě s popovou legendou stepuje Slavíček na jejím turné Helena DNES, které v pátek 14. prosince vyvrcholí v pražské Lucerně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.