Na pumpě smrti je dopis do nebe. Vrahové na novém videu: Odskákali do tmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na pumpě smrti je dopis do nebe. Vrahové na novém videu: Odskákali do tmy!

Při útěku z místa činu si poskakují.
Při útěku z místa činu si poskakují. (Foto Aha! – Jakub Poláček, PČR)

Když vrazi čerpadlářky Jany Š. (†58) utíkali z pumpy u Miřejovic, kde ji zastřelili a oloupili, rozdováděně poskakovali. Ukazují to kamerové záběry, které včera nově zveřejnila policie. 

Zdá se, že mrtvých mohlo být víc. V pozadí je totiž vidět pohybující se světlo. Zřejmě jel kolem jen pár vteřin před přepadením a vražedným výstřelem cyklista. „Pokud byli odhodlaní vraždit, tak by neušetřili nikoho, kdo by je mohl usvědčit,“ řekl Aha! pražský kriminalista. Byli to feťáci?I když jeden z pachatelů držel pistoli, Jana Š. měla šanci přežít. Druhý lupič totiž nesl v rukou paralyzér a provaz. Co se zvrtlo, že oběť jen nesvázali, ale chladnokrevně, v podstatě okamžitě, zastřelili?

„Podle jejich chování je velmi pravděpodobné, že jde o feťáky. Jejich nálady se prudce mění. Žena mohla něco říct nebo vzít něco do ruky, pokusit se zmáčknout nouzové tlačítko a podobně,“ uvažuje detektiv o tom, co přimělo lupiče střílet. Milujeme vás...Pozůstalí, kolegové a přátelé Jany Š. se stále nemohou s její smrtí smířit. Na čerpací stanici zaplují svíčky a nechali jí tam i dopis do nebe. „Naše nejlepší a stále usměvavá kolegyně,“ začíná dopis od Kristýny Šalyové. „Za celý náš tým vám nahoru posílám moc srdíček a objetí. Ať vám je zem lehká, milujeme vás...“ Kdy se život na pumpě smrti vrátí do starých kolejí, nikdo netuší. Šéf zavražděné Zdeněk Tetour umístil na vstup do čerpací stanice cedulku s nápisem: V této smutné době máme dočasně zavřeno, promiňte.

Co se stalo?

K přepadení čerpací stanice u Miřejovic na Mělnicku došlo v pondělí v 02:36 hodin. Dva maskovaní lupiči čerpadlářku zastřelili a utekli s pokladnou, ve které bylo asi 10 tisíc korun, a s cigaretami. Zvládli to za pouhých 40 vteřin. Již mrtvou pumpařku našel ráno zákazník, který přivolal policii.

Další záběry přepadení benzinky u Neratovic: Lupiči zmateně utíkali, Janu (†58) zabili během 40 sekund



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.