Jiřina Bohdalová (87): Vážný úraz - SKONČILA NA INVALIDNÍM VOZÍKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiřina Bohdalová (87): Vážný úraz - SKONČILA NA INVALIDNÍM VOZÍKU!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (herminapress.cz)

Smůla se jí lepí nejen na paty! Letos v dubnu se Jiřina Bohdalová (87) pochroumala při pádu ze schodů. A teď si vážně zranila nohu. Nejenže musí nosit ortézu, ale dokonce ji musí vozit na kolečkovém křesle!

Herečku, která za tři roky oslaví devadesátiny, zastihli fotoreportéři před budovou České televize na Kavčích horách. Bez pomoci neudělá ani krok. Řidič, který Jiřinu zřejmě přivezl na natáčení, jí musel pomoct z auta na invalidní vozík a dovézt tam, kam potřebovala. Možná taky nechce riskovat. Letos už je to podruhé, co se zranila.

Smůla na druhou

V dubnu Bohdalová po návratu z Ameriky spadla ve svém domě ze schodů. Obdivuhodně rychle se dala dohromady a týden po pádu opět stála na jevišti Divadla Na Jezerce. „Zkusila jsem, jestli to po tom pádu půjde. Uvědomila jsem si, že když jsme dělali Televarieté, viděla jsem tam, že když artisti slítli, tak hned museli zpátky nahoru. Řekla jsem si, že je to vlastně totéž. Že i já musím zpět na jeviště,“ řekla tehdy Aha! herečka.

Znovu nehraje

Po osmi měsících ale opět nehraje. „V sobotu 8. prosince se z důvodu úrazu Jiřiny Bohdalové ruší inscenace Generálka. Paní Bohdalová si zranila kotník. O svá místa v hledišti nepřijdete, milí diváci,“ informovalo Divadlo Na Jezerce s tím, že obchodní oddělení vymění platné lístky za nejbližší možný vhodný termín. Tentokrát herečka ale svůj úraz odmítla komentovat. „Je soběstačná a normálně funguje, jen na jeviště si netroufá,“ tvrdí Aha! zdroj z jejího okolí. V každém případě ale bez berle a vozíku neudělá ani krok.

 Jiřina Bohdalová se zranila: Drsný pád ze schodů! Musela do nemocnice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.