Priyanka Chopra & Nick Jonas: První fotky novomanželů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Priyanka Chopra & Nick Jonas: První fotky novomanželů!

Obřad 3: Dillí V šatech posetých flitry z perel.
Obřad 3: Dillí V šatech posetých flitry z perel. (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Jedna svatba nestačí. Indická herecká hvězda a bývalá Miss World Priyanka Chopra (36) si muzikanta Nicka Jonase (26) z kapely Jonas Brothers brala hned nadvakrát. A konečně přes sociální sítě zveřejnila první svatební fotky!

Nejdřív v sobotu v klasickém západním stylu v křesťanském kostele v Džódhpuru, kde Priyanka oblékla krajkové svatební šaty od Ralpha Laurena s perlami a téměř 23 metrů dlouhou velkolepou vlečkou.

Další den došlo v Bombaji na další, typicky hinduistický obřad jako vystřižený v hollywoodských filmů. Nevěsta se oblékla do červeného sárí, ženich pro změnu přicválal k obřadu v turbanu na hřbetu koně. Nechyběly rituály jako jízda na slonech, kriketový zápas mezi rodinami či hudební večer Sangeet. „Všechno to začalo divokými písněmi a taneční soutěží mezi rodinami, ale jako vždy to skončilo obrovskou oslavou lásky,“ svěřila se Priyanka.

A aby toho nebylo málo, v úterý se novomanželé účastnili slavnostní veřejné recepce v Dillí. Tam Priyanka vynesla zlatavou róbu posetou dvěma miliony flitrů z perel! Šičky je ručně našívaly 1826 hodin!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.