Claudia Schiffer (48) má problém: Chová psa zabijáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Claudia Schiffer (48) má problém: Chová psa zabijáka!

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer (instagram.com/topmodels90s)

Říká se, že pes, který štěká, nekouše. Minimálně o vlčákovi německé supermodelky Claudie Schiffer (48) to ale rozhodně neplatí. Ten totiž už stihl zardousit březí ovci a další dvě potrhat! Není divu, že blonďatou krasavici důrazně varovala policie s tím, že si má psa okamžitě zkrotit.

Schiffer, která žije v Británii s manželem, režisérem Matthewem Vaughnem (47), zjevně nezvládá starost o své psy dlouhodobě. Už v roce 2010 ji policie vyslýchala poté, co jeden z jejích mazlíčků pokousal jiného psa. Čtyři roky předtím zase dostala hned dvě varování, aby na svá zvířata lépe dohlížela.

To se ale evidentně nestalo, jelikož nyní její ovčák Oscar zaútočil znovu – farmáři z anglického Culworthu zakousl březí ovci a další dvě mu potrhal. Policie však muži sdělila, že psa nesmí zastřelit, jestliže už je pod kontrolou. Povel k odstřelu by přišel, jen pokud by dál volně pobíhal.

Sčítání škod

Podle místních musí farmář po útoku psa zaplatit nejméně 3 tisíce liber (87,5 tisíce Kč) za veterinární péči. K tomu je navíc třeba započítat mrtvou ovci, která přijde na přibližně 7 tis. Kč. Některé další ze stáda však vlivem stresu mohly přijít o jehňata, která mají hodnotu přibližně 2,5 tis. Kč.

Pro slavný pár asi nebude problém uhradit jakékoli škody, od policie už ovšem dostali nařízeno, že musejí provést veškerá opatření, která zamezí jejich zvířatům v útěku. Podmínku odsouhlasili, bojí se ale, že pokud jejich rafan ještě něco provede, budou jej muset nechat utratit.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.