Adamcová chce po Plekancovi omluvu! Dobrý skutek kvůli Vondráčkové se nepovedl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Adamcová chce po Plekancovi omluvu! Dobrý skutek kvůli Vondráčkové se nepovedl

Martina Adamcová by byla ráda, kdyby se jí Tomáš Plekanec omluvil.
Martina Adamcová by byla ráda, kdyby se jí Tomáš Plekanec omluvil. (Foto: Pavel Machan, Mária Rušinová, Profimedia)

Do rozvodové bitvy Tomáše Plekance a Lucie Vodráčkové se zapletl i film Dononalý polibek, kde ztvárnila Lucie hlavní roli. Hokejista totiž přišel s informací, že na vznik filmu zapůjčil Martině Adamcové 3,4 milionu korun a dluh nechal zapracovat i do rozvodového vypořádání. Ta se ovšem tomuto tvrzení brání.

České diváky film s Lucií Vondráčkovou v hlavní roli nezaujal, na Česko-Slovenské filmové databázi je označován za odpad. Režisérka Martina Adamcová ale věří, že film se dočká úspěchu v Americe, dokonce ví, proč se v Česku dlouho očekávaný film nechytl. „Luna film špatnou distribuční politikou v ČR v kinech poškodila, ale naštěstí je tu distribuce v Americe," uvedla režisérka filmu. A vysvětlila, že jednatel společnosti Luna Stanislav Dvořák tvrdil, že do výroby filmu umí přivést sponzory, ale nestalo se tak.

Režisérka Adamcová se důrazně brání tvrzení, že by u Plekance měla mít osobní dluh. „Teď už je na mě postupovat právní cestou dál. Chci po něm, aby uvedl na pravou míru a pokud možno se omluvil," řekla Blesku.

Plekancova právnička Lenka Radoňová uvedla, že Plekanec „uzavřel třístrannou smlouvu o půjčce“, a dodala, že „dlužníkem je mně neznámá kanadská společnost, třetí strana smlouvy je další mně neznámá společnost, která sama sebe označuje za producenta filmu The Perfect Kiss.“ Kdo to je, ale stále zůstává záhadou.

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.