Tanečník Tomicové Marek Dědík: Vypálili mu milionové fáro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tanečník Tomicové Marek Dědík: Vypálili mu milionové fáro!

Pavla Tomicová s Markem Dědíkem.
Pavla Tomicová s Markem Dědíkem. (Profimedia)

Nedávno si udělal radost a koupil si luxusního »bavoráka« – i proto, aby se mu do něj vešel kočárek syna Bertramka Josefa (1). Bourák za milion ale Marek Dědík (35) našel na ulici shořelý. Tanečníkovi Pavly Tomicové (56) ho nejspíš někdo zapálil.

Měl by se soustředit na svůj dnešní taneční výkon, místo toho ale musí s policií řešit, kdo a proč to udělal. „Rozhodně se nejednalo o technický problém, ale víc po mně vědět nechtějte. Auto už je neopravitelné a jak se říká totálka,“ potvrdil Blesku skleslý Marek, že ohořelý vrak v pražském Braníku byl skutečně jeho. „Protože je celá záležitost v šetření policie, tak se k tomu nechci víc vyjadřovat,“ dodal.

Událost se odehrála v úterý ve 22 hodin. Zapálen byl v tu dobu vůz BMW X5 i kontejner o ulici výše. „Předběžně byla vyloučena technická závada, jedná se pravděpodobně o úmysl,“ sdělil Aha! policista Jan Daněk. Pachateli hrozí až tři roky za mřížemi.

 Taneční parter Jitky Schneiderové: Všichni se naučí tančit, až na pana Pavláska

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.