Nad Vondráčkovou se stahují mraky, Plekanec se může radovat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nad Vondráčkovou se stahují mraky, Plekanec se může radovat!

Plekanec asi bitvu vyhraje na plné čáře.
Plekanec asi bitvu vyhraje na plné čáře. (Foto ara)

Jak to tak vypadá, Lucie Vondráčková (38) se bude pořádně vztekat. Její právníci si totiž dle rodinného příslušníka zpěvačky neví rady, a Tomáš Plekanec (35) tak možná drsnou rozvodovou bitvu vyhraje.

Podle vzdáleného příbuzného Františka Vondráčka totiž budou i v Kanadě přihlížet na českou předmanželskou smlouvu a Lucie by tak neměla očekávané výhody. „JUDr. Machálek je můj právník a u Lucie řeší různé věci na úrovni českého státu. Další právnička řeší mezinárodní právo o ochraně dětí. Jenže Česká republika nemá s Kanadou vůbec žádné smlouvy o ničem, ani o té ochraně dětí. Právníci říkají, že si s tím nevědí rady. Soud v Kanadě může rozhodnout, kolik má platit na děti, kolik má dát Lucii, přitom jaká bude vymahatelnost rozhodnutí, to se neví. Podle mě česká justice nemusí rozvod v Kanadě uznat, nemáme ohledně toho žádnou vzájemnou smlouvu,“ pověděl extra.cz Vondráček.

Pokud by tedy Lucie Vondráčková zůstala v Kanadě, jak si najednou usmyslela, tak by se musela pořádně otáčet, aby vše utáhla. „Zajímalo by mě, jak kanadský soud Plekance donutí, aby vůbec přijel na jednání. Můžete si podávat žádosti o rozvod, kde chcete, jde ale o to, jaká je na tom území státu vymahatelnost práva (po občanovi ČR – pozn. red.)… Kdybych já předložil takovou předmanželskou smlouvu své ženě před svatbou, okamžitě mě pošle do p*dele. Lucie ho fakt musela strašně milovat. Musíte tam napsat, že když už se bude žena starat o děti, bude vám sloužit, bude v domácnosti a nebude vydělávat, tak co pak. Je to ztráta na výdělku. To se teď musí řešit. Chybí tam taky to, co bude s dětmi v případě rozvodu,“ dodal příbuzný zpěvačky.

Vzhledem k tomu, že podle ostatních právních zástupců nemá předmanželská smlouva žádné vady, Vondráčkové asi nezbude nic jiného, než kývnout na Plekancovu první nabídku, přestěhovat se do Česka a naplno se věnovat dětem a své kariéře, díky které si vydělá pěkné peníze.  

 Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
30. 11. 2018 • 07:19

To je nějaká specialita u Vondráčků nazývat normální se starání o domácnost a o děti sloužením. Už to zaznělo několikrát. Ani Lucina nevychová své syny , aby čekali že jim bude žena sloužit. Ty jsou fakt všichni vypatlaní. LV tedy určitě nesloužila. Za to podrazy jí jdou výborně.

bello
28. 11. 2018 • 22:27

Copak ona mu sloužil někdy?Vydělávala tady těžký prachy a v kanadě jí byla zima afurt si ztěžovala na něco.O děcka se nestarala jen chůvy.Vychcan díra jedna

matylda-rut
28. 11. 2018 • 18:38

Nakonec skončí jako Marfuša a dobře ji tak, nenažraná Vonrlovic rodina mi je odporná a Lůca tak jako tak. Houbec umí a vyhazuje nehorázný prachy za nesmyslný pokusy stát se hvězdou.Stará baba to už je, ale rozum nikde. Dvořák u ni nějaký čas bydlel,no pane jo,to je máma,už se to u ni střídá jako u Ivety Bartošový,samej novej strejček a ty trhlý fanynky co za ni kopou na FB at jdou už taky do prrrdele, samá zhrzelá kravěna.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.