Exmilenci Čvančarová a Hofmann: Jsou z nich manželé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmilenci Čvančarová a Hofmann: Jsou z nich manželé!

Jitka Čvančarová (40) se s Martinem Hofmannem (40) před 9 lety dramaticky rozešla.
Jitka Čvančarová (40) se s Martinem Hofmannem (40) před 9 lety dramaticky rozešla. (Foto Marek Pátek, Karel Kopáč, ČT)

Ona chtěla zakládat rodinu, on si potají užíval se společnicemi. Ač se Jitka Čvančarová (40) s Martinem Hofmannem (40) před devíti lety dramaticky rozešli, teď jsou jedna ruka. Herec jí dohodil další kšeft v seriálu Most!.

Byl z toho poprask, když před devíti lety na Martina prasklo, že si dopřává služeb eskortního servisu, zatímco jeho tehdejší partnerka Jitka není doma. Dnes mezi nimi ale o nevraživosti nemůže být ani řeč. „Nemají vůbec žádný problém,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení komediálního seriálu Most!, kde si zahráli bývalé manžele.

„Dostanete nějaké karty do ruky a pak s nimi hrajete. Těch variant, jak s nimi hrát, je víc,“ nechal se slyšet Hofmann. Tyhle si ale vybíral on! „Obsadit Jitku byl skvělý nápad Martina, který ji doporučil režisérovi,“ potvrdil producent Michal Reitler (48). Na středeční premiéře v plzeňské Měšťanské besedě si ale musel vystačit sám. Jitka, která před bezmála čtyřmi měsíci porodila , na premiéře chyběla.

Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.