Soud vynesl rozsudek pro Řepku a jeho přítelkyni! Kristelová dostala 3 měsíce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soud vynesl rozsudek pro Řepku a jeho přítelkyni! Kristelová dostala 3 měsíce

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová
Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová (D. Kundrát, D. Kolářová, archiv Blesku)

Dnes s e v Brně odehrálo soudní líčení s Tomášem Řepkou, který se odvolal v kauze podaných pornoinzerátů se jménem jeho bývalé přítelkyně. Soudce uznal oba vinnými.

Původně byl Řepkovi udělen trest ve výši 6 měsíců za mřížemi a Kristelová měla zaplatit pokutu 50 000 korun. Oba se odvolali a dnes jim byly tresty změněny.

Soud změnil v trestu tu část, která se týká trestu, nikoliv viny. „Obžalovaný Řepka provedl vše v takzvaném pokračujícím přečinu. Je zřejmé, že jednal s rozmylslem, jak odvodil soud 1.stuně. Výrok o vině je ve verdiktu Městského soudu v pořádku," uvedla soudkyně.

„Ve třech případech ze strany Řepky a jednom ze strany Kristelové došlo k poškození osobního práva Erbové-Bahenské," řekl odvolací soud. „Jednání nejde bagatelizovat, nejde o špatný vtip. Naplnili po objektivní i subjektivní stránce porušení cizích práv, Řepka ve všech třech případech, Kristelová v prvním. A to ve spolupachatelství!" zaznělo u soudu.

Řepkovi tak dnes bylo u soudu nařízeno 300 hodin veřejně prospěšných prací. A Kristelová, která se odmítla vyjádřit k majetkovým poměrům, soud uložil tříměsíční trest ve vězení podmínečně odložený na dobu jednoho roku.

 Poslechněte si rozsudek nad Řepkou a Kristelovou: Kateřina dostala tři měsíce!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.