Agáta štěstím bez sebe: Tohle usmíření si snad vymodlila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Agáta štěstím bez sebe: Tohle usmíření si snad vymodlila!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (profimedia.cz)

Vzal si známou rebelku a tak trochu na to doplatil. Před více jak rokem se zjistilo, že Agáta Prachařová (33) měla nasadit pořádné parohy jejímu muži a dokonce nebylo jisté, zda její dcera Mia, kterou tehdy čekala, je vůbec slavného herce. Vzhledem k tomu, že Jakuba Prachaře (35) Agáta údajně takto ponížila a podrazila, bylo jasné, že ji jeho rodina zavrhne. A tak se také stalo. Nyní je ale vše jinak.

Rodinnou válku, která se rozpoutala kvůli údajně nevěrné Agátě Prachařové, ukončila malá holčička. Mezi známou rebelkou, jejím mužem a jeho maminkou a sestrou, konečně nastal smír, a to díky Mie, kterou chtějí Dana Batulková i Mariana Prachařová vídat. Proto Agátě její karambol odpustily a na večírku společně rozdávaly úsměvy.

Radost ze stmelení rodiny má jak průšvihářka, tak i její manžel Jakub Prachař, kterého znemožnila před celou republikou. Ačkoliv se oni nyní radují, ne všichni zakopali válečnou sekeru. Stále skřípe vztah mezi Danou Batulkovou a mámou Agáty Veronikou Žilkovou Stropnickou a mezi Stropnickou a Davidem Prachařem. Snad se i oni dají dohromady a rodinné akce už pro ně nebudou tak komplikované.

 Bývalá večírková královna Agáta Prachařová: Už mi to přijde ztráta času

Video se připravuje ...



Přečtěte si
skp705
2. 12. 2018 • 16:51

Chudak pani Pracharova, nema skoro zadne vlasy na hlave, jen ty napletene...

jity
1. 12. 2018 • 12:41

Bylo by jedině dobře, kdyby spolu všichni vycházeli už kvůli dětem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.