Zraněná a nemocná tenistka Karolína Plíšková: Léčba rájem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zraněná a nemocná tenistka Karolína Plíšková: Léčba rájem

Karolína se už zase směje! Aby ne, když je v takovém ráji na Zemi.
Karolína se už zase směje! Aby ne, když je v takovém ráji na Zemi. (Foto Instagram, Reuters, ara)

 Zdravotní problémy jí překazily závěr sezony. Karolína Plíšková (26) kvůli nim musela odřeknout i finále Fed Cupu. Naordinovala si však tu nejkrásnější léčbu!

Problémy se zápěstím, natržený lýtkový sval, do toho ještě infekce na plicích... „Dlouho jsem věděla, že něco není v pořádku. Byly dny, kdy mě bolela i chůze a cítila jsem se hrozně. Po vyšetření u profesora Koláře je můj start ve finále vyloučený. Hrozně mě to mrzí,“ omlouvala se zdcecimovaná »Plíška« fedcupovým kamarádkám, které si nakonec o víkendu poradily i bez ní.


Vítězný souboj s Američankami tak proležela jen u televize, po jeho skončení si ale řekla: Půjdu se léčit! Dle výčtu jejích neduhů byla zralá na špitál, ostatně i její manažer a přítel v jedné osobě Michal Hrdlička potvrzoval, že Kája bude muset nasadit antibiotika. Nakonec se ale tenistka rozhodla kurýrovat jinak – na dovolené!
S »Hrdlou« tak nasedli do letadla a vyrazili na více než 7000 kilometrů dlouhou štreku do srdce Indického oceánu – na malebné Seychely! „Jsem v ráji!“ rozplývá se teď Plíšková na Instagramu a soudě z jejího výrazu ji tamní třicetistupňové pařáky a křišťálově čisté moře nadobro vyléčilo!

...a kouče poslala k vodě!
 Sama si lebedí u moře, ale svého trenéra poslala k vodě! Karolína Plíšková ukončila už po necelých devíti měsících spolupráci s kondičním koučem Markem Všetíčkem. „Zvolili jsme jiný směr, kterým se bude Karolína ubírat,“ stojí na webu Plíškové, podle níž teď Všetíček zamíří pod křídla jiného tenisty – Tomáše Berdycha.

Na video s Karolínu Plíškovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.