Anna Kadeřávková z Ulice trpící lymskou boreliózou: Dotočila pohádku...a skončila na léčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Anna Kadeřávková z Ulice trpící lymskou boreliózou: Dotočila pohádku...a skončila na léčení!

Kouzelník Žito
Kouzelník Žito (Foto ČT, Instagram.com)

Nejkrásnější vánoční dárek. Tím je pro Annu Kadeřávkovou (21) nová pohádka Kouzelník Žito, kterou Česká televize bude vysílat na Štědrý den. Hvězda nekonečného seriálu Ulice, bojující s posledním stadiem lymské boreliózy, dostala roli princezny Adélky.

„Bylo to šílený, bláznivý, stresující, náročný, ale hlavně hrozně hezký. Vybavuju si to jako dneska, když jsem šla v listopadu minulýho roku na casting týhle pohádky totálně vystresovaná, textově nepřipravená a hlavně vyděšená, protože šlo o princeznu a protože jsem si to vždycky přece tak strašně přála!“ přiznala představitelka princezny Adélky, která svedla největší boj s lymskou boreliózou. Ta se u ní dostala do posledního stádia. Když v létě pohádku natáčela, bylo to pro ni rozptýlení od černých myšlenek. Proto má pro ni také pohádka neskutečný význam.

„Letošní Vánoce pro mě budou mít poprvé v životě úplně jiný rozměr, protože po večeři a rozbalování dárků si s celou rodinou pustíme na ČT pohádku Kouzelník Žito a budeme koukat na to, na čem jsme s celým skvělým štábem přes léto pracovali,“ přiznala herečka, která v červnu pohádku dotočila a v červenci nastoupila na soukromou kliniku v Německu na léčení za 250 000 korun. Ale ani to nezabralo. Anna se sice před pár dny vrátila na plac seriálu Ulice, ale stále se léčí.

Protočila tři župany
„Bylo to náročný, ale stálo to za to! Za dobu natáčení jsem - denně přes 2,5 hodiny v maskérně - přečetla pět knih, protočila jsem tři župany, vyžvejkala tak dvacet balíčků žvýkaček (beze srandy), prohrála všechny bowlingový zápasy na hotelu,“ zavzpomínala představitelka princezny Adélky na natáčení.

Anna Kadeřávková: Nejedu v drogách, ruce mám rozpíchané od kapačky.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
italiano
14. 11. 2018 • 16:56

Je to vážné onemocnění, a je jedno jestli je od malého klíštěte....

panamira
14. 11. 2018 • 10:24

Zase ta p i t k a , kterou píchl komár. Zahlédl jsem ji a má srandovní kozy a to ve velikostí kojící feny. Se nedivím, že chlapy o ní nemají zájem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.