Václav Upíř Krejčí: TRVALÉ NÁSLEDKY PO ÚRAZU PÁTEŘE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Upíř Krejčí: TRVALÉ NÁSLEDKY PO ÚRAZU PÁTEŘE

Václav Upír Krejčí
Václav Upír Krejčí (Marek Pátek)

Herec a komik Václav Upír Krejčí (63) si v roce 2016 při hledání papírů nutných k vyřízení důchodu přihodil vážný úraz.  Po pádu ze žebříku skončil v nemocnici, následovala třítýdenní rekonvalescence a nyní herec statečně bojuje s následky úrazu, které ho trápí dodnes.

Po úrazu páteře se herec každý rok děsí podzimu, kdy se změnou počasí násobí bolesti zad. Učí se však těmto situacím předcházet a občas je prý i úspěšný. Když cítí, že se bolesti začínají hlásit, používá speciální grify a hlavní nápor se mu stále častěji daří podchytit. Stejné to má i nastupujícími bolestmi hlavy.

"Místo osmého obratle mám takové titanové účko. Škoda že mi ten náhradní díl neukázal pan profesor Štulík ještě před operací, mohl jsem na něj manželce vyrýt nějaký vzkaz. Tento materiál totiž nepodléhá žáru," řekl Upír týdeníku Sedmička.

Kromě bolesti, kterou mu úraz způsobuje, si vždy i připomene, jak k neštěstí přišel a obličej jedné úřednice ze správy důchodového zabezpečení. "Když jsem si na úřadě vyřizoval důchod, chyběly mi asi čtyři roky, které jsem neměl doložené. Na rozdíl od té paní jsem nevěděl, o jaké roky se jedná. Jak jsem si později zjistil, měla to uvedené v počítači, ale neřekla mi to. Jel jsem tedy domů a dával dohromady kalendáře, kde jsem měl veškeré pracovní údaje. Přitom jsem spadl ze štaflí a skončil v nemocnici," zavzpomínal pro týdeník herec.

Václav Upír Krejčí: Přezdívce Upír jsem se dlouho bránil! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
2. 12. 2018 • 15:48

Upíra mám za vo la. Jistě neprávem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.