Podváděná Vica Kerekes? Její fešák načapán s Vignerovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podváděná Vica Kerekes? Její fešák načapán s Vignerovou!

Má Vica důvod k obavám?
Má Vica důvod k obavám? (Foto ara)

Modelka Aneta Vignerová (31) už je delší dobu nezadaná a nezávazné randění jí asi moc neříká, protože se po jejím boku dlouho žádný muž neobjevil. Nedávno ale modelku vyfotili s umělcem Lukášem Musilem (34) alias Musou v pozdních hodinách. Nového partnera bychom Vignerové přáli, pokud by ale už nerandil se sexy herečkou Vicou Kerekes (37)! Nasadil jí parohy?

Krasavice Aneta Vignerová byla spatřena ve večerních hodinách s partnerem Vicy Kerekes a lidé nyní polemizují o tom, zda jde o nevěru nebo o nevinnou schůzku. Modelka prý přiložila do ohně ještě jejím vyjádřením v jedné talkshow, ve které nedávno byla hostem a hovořila tam o partnerství. Vignerová měla údajně zmínit právě Lukáše Musila jako jejího nového partnera.

Háček je v tom, že tento fešák  je ve vztahu s herečkou Vicou Kerekes. Jak to tedy je? Aneta vše uvedla na pravou míru. „Vůbec nic takového tam nepadlo. Někdo to psal do komentářů, tak se to řeklo jenom nahlas, jelikož jsme den předtím měli přehlídku Liběny Rochové s jeho tvorbou na šatech. Nic víc… S nikým nerandím“ řekla extra.cz bývalka Davida Krause.

 Vica Kerekes: Natáčení Anděla Páně bylo náročné. Snažila jsem se být statečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.