Šokující fotogalerie: Nejbizarnější svalovci světa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šokující fotogalerie: Nejbizarnější svalovci světa!

Muž byl natolik posedlý touhou stát se kulturistou, že si začal píchat olej, který se běžně užívá na potírání těl před závody.
Muž byl natolik posedlý touhou stát se kulturistou, že si začal píchat olej, který se běžně užívá na potírání těl před závody.  (Profimedia.cz)

Snad všichni muži už od nepaměti touží po velkých svalech. Jenže někteří došle ve své snaze až příliš daleko. Když jim nestačí výsledky z posilovny, nebojí se sáhnout i po zakázaných látkách…

Experimentovat s látkami, které umělé vytváří svalovou hmotu, se vám nemusí vyplatit. Své o tom ví například Kirill Tereshin, který ke zvětšení svalů používá směs syntholu, lidokainu a alkoholu. Teprve jednadvacetiletému muži lékaři hrozí amputací obou rukou a rozhodně není prvním ani posledním, komu po aplikaci látky do svalů hrozí zdravotní komplikace.

Ke zvětšení svalů se ale používají i jiné chemické látky, jedná se o metodu sice účinnou, ale takto zvětšené svaly rozhodně nepůsobí přirozeně. Nebo myslíte, že ano? Nejbizarnější svalovce světa najdete v naší fotogalerii.



Přečtěte si
jasnovidec01
24. 11. 2018 • 19:45

FUJ...HNUS.tohle nejsou chlapy ,ale gorily

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.