Karel Gott (79) vycouval ze setkání s paroháčem! ZAPŘELA HO MÁMA IVANY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Gott (79) vycouval ze setkání s paroháčem! ZAPŘELA HO MÁMA IVANY

Karel Gott s manželkou a její maminkou Blankou krejčí.
Karel Gott s manželkou a její maminkou Blankou krejčí.  (Profimedia.cz, archiv)

Na galashow Má vlast 2018 na pražském Žofíně měl vystoupit i Karel Gott. Nakonec však účast odmítl s tím, že bude pracovně v USA. Nemohla to ale být jenom výmluva? Mistr se totiž měl na této akci potkat s manželem bývalé milenky.

Karel Gott měl sice být 7. listopadu v USA, zřejmě ale nebyl, ten den se totiž objevil i s Lucií Bílou v živém vysílání na rádiu Impuls. 8. Listopadu se pak zúčastnil setkání fanklubu, jen těžko by tak mohl být v USA.

Scénář galashow měl na starost Gottův přítel Radan Dolejš, kterému Mistrův management jeho účast předběžně přislíbil. Gott se tak měl stát hlavní hvězdou velkolepé akce. Detaily vystoupení měly být dohodnuty při osobní schůzce, jenže na tu už nedošlo.

„Když pan dolejš volal kvůli schůzce, telefon nikdo nezvedal. Nakonec mobil pana Gotta vzala nějaká paní, myslím, že tchýně, a oznámila, že pan Gott na Žofíně zpívat nebude, protože bude v Americe,“ prozradil Nedělnímu Blesku Jaroslav Winkler, který koncert pořádal s tím, že Karlovi Ameriku všichni přáli.

Jak ale mohl Karel Gott plánovat cestu do Ameriky, když to není tak dávno, co mu takový výlet lékaři zakázali? „V létě měl pro sebe a celou rodinu zajištěny letenky a zbývalo zařídit už jen pojištění. Doktoři mu cestu za oceán ale striktně zakázali,“ prozradil Blesku zdroj z okolí Gottových. Objevily se tak dohady, že za zrušením vystoupením může stát Gottova nechuť potkat se s Ondřejem Havelkou, ten je totiž manželem Alice Kovácsové, pro kterou měl Slavík dlouhá léta velkou slabost.

 Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trval 34 let!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
13. 11. 2018 • 00:12

No, to spíš aby nepotkal Douglase , ne ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.