Moderátor Marek Eben (60): ZE STARDANCE DO NEMOCNICE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Moderátor Marek Eben (60): ZE STARDANCE DO NEMOCNICE!

Marek Eben
Marek Eben (Foto: Marek Pátek, Martin Hykl)

Strach a vyčerpání! Nikdo z televizních diváků neměl v sobotu absolutně tušení, čím si během času na obrazovce prochází moderátor StarDance Marek Eben (60). Jeho maminka totiž podle informací deníku Aha! leží v nemocnici. 

Paní Šárka Ebenová (90) je na traumatologii motolské nemocnice. „Pan Eben za ní každý den dochází, je jí nablízku,“ řekl deníku Aha! důvěryhodný zdroj. Podle něho se oblíbený moderátor chystal za milovanou maminkou i včera, tedy den po StarDance. Na přímý dotaz ohledně zdravotního stavu mámy ale Eben do uzávěrky tohoto vydání nereagoval.



Poranila se?
Traumatologická část Ortopedické kliniky Fakultní nemocnice Motol pečuje o pacienty s úrazem. Je tedy více než pravděpodobné, že si paní Ebenová nějaký přivodila, a proto skončila na tomto oddělení. Co přesně se stalo, ale není jasné. Sám Eben podle našich informací v posledních dnech překopal veškerý svůj program a plně je k dispozici jak mamince, tak i jejím lékařům.

Slavný rod
Ebenova maminka byla sestrou světoznámého hudebního skladatele Ilji Hurníka (†90). Markův otec byl také komponista a především hudební pedagog a mistr klavírní improvizace Petr Eben (†78). Po dlouhé nemocni zemřel 24. října 2007.

Vypadnuvší Genzer: Už nechci dál tančit!
Ze StarDance v sobotu překvapivě vypadl Richard Genzer (51) se svojí tanečnicí Janou Zelenkovou (33)! A bavič při tom rovnou prohlásil, že už dál tancovat nechce.
„Já už jsem to jednou pověsil na hřebík a tohle je definitivní věc! Oni nám říkají: Vy spolu budete tancovat dál. A já říkám: Vám hráblo, všem? Co se jako děje? Já už tancovat nechci!“ řekl Geňa. Zároveň prozradil, že v týdnu před posledním přímým přenosem skončil dvakrát na kapačkách. „Měl jsem jenom nemocnou, bolavou nohu! Takže jsem si tam lehl a oni mi to rozehnali. Za to bych chtěl poděkovat panu doktoru Hospodárovi,“ dodal.



Tradiční mejdan na pražské Letné
Favoritka Pavla Tomicová: Pařila až do rána! Zavírala bar!
Největší favoritka letošní StarDance dorazila na pravidelný večírek po vyřazování do baru na pražské Letné v doprovodu svého manžela, herce Ondřeje Malého (52). Ruku v ruce přišli něco málo před půlnocí. A zatímco Pavlina drahá polovička se po pár hodinách vydala domů, herečka s parťáky a kolegy pařila až do ranních hodin. Naši fotoreportéři ji zvěčnili, jak si to s tanečníkem Markem Zelinkou (32), který vyhrál minulou řadu taneční soutěže s herečkou Marií Doležalovou (31), štráduje domů až krátce po šesté hodině, kdy už se pomalu rozednívalo. Pavla je prostě nezmar...

Jen divačka Daniela Šinkorová: Noční splíny?
Když před dvěma týdny vypadla ze soutěže Daniela Šinkorová, na rozlučkovém večírku se dlouho nezdržela a brzy odjela domů. O víkendu se ale herečka a moderátorka s kolegy zasekla, a dokonce si dala i víno... V jednu chvíli ale vyšla před bar, položila skleničku na zídku a něco hodně důležitého řešila po telefonu. A její výraz nesvědčil o tom, že šlo zrovna o zábavnou konverzaci.

Kostková ze StarDance o Marku Ebenovi: Nejsme kámoši!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
DWEI
12. 11. 2018 • 07:26

Marek Eben je velký profesionál a tak diváci nic nepoznali Že se s ním život zrovna nemazlí, tak to ví většina národa Marku držte se!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.